Kasa ve monitör önerisi

map07

Femtopat
Aşağıdaki sisteme göre monitör ve kasa önerebilir misiniz?

* Işlemci --> Ryzen 5 3600.
* Anakart --> ASUS TUF Gaming B550 PLUS.
* Ekran kartı --> MSI 5700XT Gaming X.
* SSD --> Samsung 970 Evo Plus SSD.
* Bellek --> Corsair Vengeance RGB Pro / G.Skill Trident Z (henüz bellek almadım bunlardan birini düşünüyorum. Önerilere açığım.)

*** Kasa için yaklaşık olarak 1500-1600 TL bütçe ayırdım. PSU dahili veya harici önerilerinize ihtiyacım var.
*** Monitör için de yaklaşık olarak 3000-3200 TL gibi bir bütçe ayırdım. 2K - 144 Hz - 27 inç - Düz (Flat) sağlam bir monitöre ihtiyacım var.

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Kasa ve PSU:

Monitör:

RAM'ler için de bütçe belirtirseniz öneri yapabilirim.

Aşağıdaki sisteme göre monitör ve kasa önerebilir misiniz?

* Işlemci --> Ryzen 5 3600.
* Anakart --> ASUS TUF Gaming B550 PLUS.
* Ekran kartı --> MSI 5700XT Gaming X.
* SSD --> Samsung 970 Evo Plus SSD.
* Bellek --> Corsair Vengeance RGB Pro / G.Skill Trident Z (henüz bellek almadım bunlardan birini düşünüyorum. Önerilere açığım.)

*** Kasa için yaklaşık olarak 1500-1600 TL bütçe ayırdım. PSU dahili veya harici önerilerinize ihtiyacım var.
*** Monitör için de yaklaşık olarak 3000-3200 TL gibi bir bütçe ayırdım. 2K - 144 Hz - 27 inç sağlam bir monitöre ihtiyacım var.

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim :)
5700XT için PSU konusunda çok dikkatli olmak lazım. Kesinlikle sağlam bir PSU olmalı 700-750 W altı ve sertifikasına güvenilmeyenleri doğrudan elemenizi öneririm. Hatta bu ekran kartı ile ilgili sorunları incelemenizi öneririm.

Kasa ve PSU:

Monitör:

RAM'ler için de bütçe belirtirseniz öneri yapabilirim.
RAM'ler için bütçe 800-900 olarak düşündüm. 2x8 3200 veya 3600 Mhz en iyi seçenekler bunlarmış gibi geldi. Tavsiyeler için teşekkür ederim bu arada :)
MSI OPTİX MAG272QP için yorumunuz nedir hocam bilginiz var mı ?

Kavisli sanırım bu monitör. Düz istediğimi söylemeyi unutmuşum ama benim hatam :)
MSI OPTİX MAG272QP bu nasıldır sizce?

RAM'ler için bütçeyi 800-900 TL olarak düşündüm. 2x8 3200 veya 3600 MHz, en iyi seçenekler bunlarmış gibi geldi.

MSI OPTİX MAG272QP için yorumunuz nedir hocam bilginiz var mı ?
Özelliklerine bakılırsa iyi gibi duruyor. Ancak bu model hakkında net bir bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı