Kasa ve PSU önerisi

Kullanılan PSU kalitesiz bir PSU değil. Bence kullanabilirsin, yetmiyceğini düşünerek değiştirmek istiyorsan.
Ondan kaynaklı değil o model psu hakkında pek iyi şeyler duymadım o yüzden değişmek istedim
Bu kasa son zamlardan sonra 3099TL olmuştu bunun yerine başka sistem bakın derim.
Bu arada kasa ve PSU gayet iyi.
İtoya kendi kafasına göre kasayı rami vb degismis suanki fiyatı 3200 3250 civarı

Bana max 3000 tl civarı sistem öneriniz nedir acaba oyun odaklı max 3000 tl verebilirim daha param yok (elimde 1 tb hdd var 2x500 gb olarak sistemde add şart

Son düzenleme:
@Silinen üye bende o ssd'nin 240 gblık versiyonunu almayı düşünüyordum neden öyle dediniz önermiyor musunuz ?
Hayır. Neredeyse 5 kullanıcıdan 3'ü yazma hızı düşme problemi yaşıyor. Belirli süre sonra yazma hızı 0'a kadar düşebiliyor. İşini şansa bırakmaman için önermiyorum. Aynı şekilde Toshiba TR200'ün de SSD sağlığı düşüyor 1-2 aylık kullanımdan sonra. S630, SU650 ve TR200 modellerine bulaşmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı