Kasa yan paneli açık kullanılırsa ne olur?

Kasanın önüne delik açıp sineklik koysam mesh efekti olur mu

Olur elbette 2 tane de ucuz fan koysanız öne deli fark yaratır fakat bu söylediğinizi dikkatlice yapın yapacaksanız. Mıknatıslı toz filtreleri satılıyor işinizi görecektir.
Forumda bu düşündüğünüzü yapan arkadaşlar var sanırım onların konularına bakabilirsiniz internette yine benzer videolar mevcut.

Rampage redsky kasaya sahibim ön taraf cam ve önde 3 adet içeri hava üfleyen fan bulunuyor ve arkada egsoz fanı i59400f + asus rog strix rx570 alev alıyordu sorun basit ön taraftaki fanlar hava çekemediği için içeriye üfleyemiyor ve sürkülasyon olmuyor ön kapağı çıkartmaya başladığımdan itibaren kasam buz gibi egsoz fanı tozlanmaya başlamış çalıştığını gösteriyor tabiki bu konuya denk gelmiştim bende camı söktüm yapışkan tutuyormuş büyük avmlerden sineklik aldım taktım şuan sorun yaşamıyorum kendi görselimide bırakabilirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı