Kasada Fan Yönü Nereye Bakmalıdır?

rhonie01

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar sistemimi forum tavsiyeleri üzerine aldım. Kurulumu kendim yaptım birkaç sorum olacak fan yanlış yere mi bakıyor. Bir de yeni kasa fanı aldım onu nereye takmamı onerirsiniz. Bir de eski stok soğutucumu kasa fanı olarak kullanabilir miyim? Kasadan görüntü;

mEZm9V.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Egzoz fan doğru yöne bakıyor. İşlemci soğutucu ters. Fan sağda veya aşağıda kalacak şekilde çevirin soğutucuyu. Ayrıca kasayı bir temizleyin. Çok tozlanmış. Fan filtresi yoksa takmalısınız.
Peki eski stok soğutucumu kasa fanı olarak kullanabilir miyim? Birde kasam Aerocool Black Edition sence yeni kasa fanını nereye taksam en çok performansı alırım. Son olarak termal macun da sipariş verdim o yüzden aşağıya bakarak fan yönünü tavsiyelerini o şekilde verirsen iyi olur hocam.

Kasa fanı doğru yere mi bakıyor arkadaşlar?

Dosya Ekleri

• IMG_20161006_222622.jpg
    IMG_20161006_222622.jpg
    711,9 KB · Görüntüleme: 209
Gt Black'in fan giriş yerlerini tam bilmiyorum ama egzoz fan olduğundan dolayı arkada ön tarafa içeri hava alıcak şekilde koyarsan egzoz fanının dışarı attığı sıcak havayı öndeki fan serin havayla doldurur. Ya da yan tarafta fan yeri varsa oraya 2. bir egzoz fanı olarak koyabilirsin daha fazla sıcak havanın tahliyesi için. Stok fan derken eski kasanın egzoz fanını diyorsan eğer.

Gt Black'in fan giriş yerlerini tam bilmiyorum ama egzoz fan olduğundan dolayı arkada ön tarafa içeri hava alıcak şekilde koyarsan egzoz fanının dışarı attığı sıcak havayı öndeki fan serin havayla doldurur. Ya da yan tarafta fan yeri varsa oraya 2. bir egzoz fanı olarak koyabilirsin daha fazla sıcak havanın tahliyesi için. Stok fan derken eski kasanın egzoz fanını diyorsan eğer.
Hayır işlemci soğutucusunu.

Screenshot_2016-10-07-20-07-09.png

Yan kasa fanını içeriye soğuk hava alacak şekilde ayarladım. Doğru değil mi?

Eki Görüntüle 192870

Yan kasa fanını içeriye soğuk hava alacak şekilde ayarladım. Doğru değil mi?
İşlemci soğutucusunu ben denemedim ona bir şey diyemicem ama yandna içeriye soğuk hava alıcak şekilde koyabilirsiniz ben sakınca görmüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı