Kasada Parça Eksiği

Sucrofe

Kilopat
Kutuları karıştırdım ama şu yeşil okla gösterdiğim yer boş, parçayı bulamadım. Ekran kartı takılması için kasanın parçası sökülüp ekran kartı demonte bir şekilde gönderilmiş. Sistem Itopya'dan alınma.

Orasının boş olması önemli mi?
Screenshot_2019-06-25-20-47-01-1.jpg

Ben de o parça olmadan kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkmadı. Aksine oradan da hava çıkıyor :D Onun için takmadım bile.
Ama olur da garantiye gönderme gibi bir durum olursa, parçanın eksik geldiğini belirtin.

Normal değil. Resimde bulunan aparatın takılı olması lazım. Muhtemelen yoğunluktan unutulmuştur. İsteyin kargoyla göndersinler. Çok takıntılı değilsen de, kozmetik harici bir sorun oluşturmaz. Resimde bulunan tozlardan dolayı özür dilerim.
408655

Orası kızaklı yapıda gibi bir şey. Yani orayı kapatmanız için dikine duran parçayı kaydırmanız lazım. Kaydırabilmek için oradaki vidayı eliniz ile çevirerek gevşetin. Kaydırdıktan sonra ise tekrar sıkın.
IMG_20190628_223428.jpeg
IMG_20190628_223440.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı