Kasadaki HDD veya Power LED ışıklarını değiştirmek

Arkadaşlar elimde küçük LED ampül var. Ben bunu yeni bilgisayarıma takmak istiyorum yani yeni bilgisayardaki mavi ışığı beyaza çevirmek istiyorum. Eski bilgisayarda denemek için Power LED kablosunu ortadan kestim ve o LED'i artı eksi olacak şekilde montajını yaptım. Sizce o şekilde kullanmak sıkıntı olur mu? Fotoğraflarda gördüğünüz gibi.

20200404_152145.jpg

20200404_152150.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Estetik sıkıntılar bunlar fazla takmamak lazım elinde havya var ise ledi monte edebilirsin sıkıntı olmaz anakarta taktığın girişten bak hangi renk - hangisi + ona göre lehimle ama ledi ters bağlama led yanar ledin uzun bacağı + dır

Estetik sıkıntılar bunlar fazla takmamak lazım elinde havya var ise ledi monte edebilirsin sıkıntı olmaz anakarta taktığın girişten bak hangi renk - hangisi + ona göre lehimle ama ledi ters bağlama led yanar ledin uzun bacağı + dır
Led' de kırmızı ve siyah kablo var bende anakartın üzerinde Power Led kısmında hangisi artı ise kırmızı ile o kabloyu eşledim ve elektrik bantı ile bantladım. Bu şekilde olur dimi?

Kasanıza oturuyorsa ve yanıyorsa sorun yok dediğim gibi birbirine değmesin yeter siyah - kırmızı + şeklinde bağladıysanız yanar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı