Kasadan ses geliyor

emrah bora

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar sayın Technopat üyeleri sizlere bir sorum olacaktı. Kız arkadaşım bilgisayarını dün kapatmış bugün açarken sürekli BIOS'tan başlama sorunu ile karşılaşmış BIOS'a baktığımızda SSD'yi görmediğini fark ettik. Ben uzakta olduğum için uzaktan yardım etmeye çalışıyorum, ona RAM'leri çıkarıp takmasını söyledim, bunu yaptı fakat RAM'leri taktığında kasadan bu sefer acayip ses gelmeye başladı. Bunun sebebi ne olabilir? Ekranda hiç gelmemiş, sinyal yok hatası vermiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar sayın Technopat üyeleri sizlere bir sorum olacaktı. Kız arkadaşım bilgisayarını dün kapatmış bugün açarken sürekli BIOS'tan başlama sorunu ile karşılaşmış BIOS'a baktığımızda SSD'yi görmediğini fark ettik. Ben uzakta olduğum için uzaktan yardım etmeye çalışıyorum, ona RAM'leri çıkarıp takmasını söyledim, bunu yaptı fakat RAM'leri taktığında kasadan bu sefer acayip ses gelmeye başladı. Bunun sebebi ne olabilir? Ekranda hiç gelmemiş, sinyal yok hatası vermiş.

SSD'yi görmediyse neden RAM'leri çıkartıp takmasını söylediniz ki? SSD bağlantısını kontrol etmesi yeterliydi bence. Büyük ihtimal görüntü gelmemesinin sebebi de RAM'lerin tam oturmaması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı