Kasadan ses geliyor

Daha fazla  
Her 2 günde bir bu sorun tekrarlanıyor. Fanların hepsi dönüyor bir sıkıntı yok ama durmadan videoda ki ses çıkıyor ve düzeltemiyorum. Kasanın içini açıp biraz bekleyince düzeliyor.
PSU: Aerocool 400W.
Egzoz fanı: Markası Aerocool fakat tam modelini bilmiyorum.
Ekran kartı: RX570.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasanızdaki fanlardan bir tanesi yamuk ya da oturmamış olabilir. Eğer bütün fanlar yerindeyse bu eğer HDD (hard disk) kullanıyorsanız ondan kaynaklanabilir.

8 yıldır bu kasayı kullanıyorum ve 8 yıldır fanlarla hiç oynamadım. Sadece mendille veya hafifçe hava vererek içini temizliyorum. Sorun belki de dediğiniz gibi hard diskte olabilir çünkü son 1-2 yıldır bilgisayarımda çok fazla donma oluyor ve bu sorun başladığından beri bu seste çıkıyor.
Ek olarak hard diskin yanında SSD de kullanıyorum hangisinde sorun olduğunu nasıl bulabilirim?
Hard diskte yaşadığım sorun: Yüklü olan oyunlarda harita yüklenmesi falan çok geç oluyor ve oyunlar droplanıyor.
SSD de yaşadığım sorun: Windows bazen donup kalıyor ama bu çok sık olmuyor 2 ayda bir falan.

8 yıldır bu kasayı kullanıyorum ve 8 yıldır fanlarla hiç oynamadım. Sadece mendille veya hafifçe hava vererek içini temizliyorum. Sorun belki de dediğiniz gibi hard diskte olabilir çünkü son 1-2 yıldır bilgisayarımda çok fazla donma oluyor ve bu sorun başladığından beri bu seste çıkıyor.
Ek olarak hard diskin yanında SSD de kullanıyorum hangisinde sorun olduğunu nasıl bulabilirim?
Hard diskte yaşadığım sorun: Yüklü olan oyunlarda harita yüklenmesi falan çok geç oluyor ve oyunlar droplanıyor.
SSD de yaşadığım sorun: Windows bazen donup kalıyor ama bu çok sık olmuyor 2 ayda bir falan.
Hd tune programını yükletim bakabilirsin

SSD Disklerde dönen ve sürtünen herhangi birşey yok. Sorun SDD Diskten değildir. Ve Windows sorununa gelecek olursak. Windows dosyalarınızda bozukluk olabilir. Formatlamanız tavsiye edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı