Kasaya dokunduğum zaman (örnek: Yan kapak vidasına, Anakart'ın plakasına) elektrik çarpıyor. Evde topraklama yok, prizde topraklama yok. Ondan oluyor diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir sıkıntı çıkar mı? Babama diyorum topraklama çektirelim eve diyorum bir şey olmaz diyor. Sizce bir şey olur mu PC'ye?
Basit bir çözümü de var tabii, kasanın boyasız olan bir kısmına bakır kabloyu sabitleyip geniş metal kapı vs gibi bir yüzeye diğer ucunu sabitler iseniz bir daha elektrik çarpmaz.
40 senelikse zaten eskidir ömrünü doldurmak üzeredir, en kaliteli betonun ömrü ortalama 100 yıldır, ama genellikle kullanılan bir betonun ömrü ortalama 50-60 yıldır, pek sağlıklı değil yani
Basit bir çözümü de var tabii, kasanın boyasız olan bir kısmına bakır kabloyu sabitleyip geniş metal kapı vs gibi bir yüzeye diğer ucunu sabitler iseniz bir daha elektrik çarpmaz.
Tunçmatik Enerji Koruma Prizi Powersurge 1'li Siyah 525 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!