Kasamın ön fanlarını nasıl temizleyebilirim?

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim kasamın ön fanlarının bulunduğu yerde bir kapak var. Bunu nasıl çıkartıp ön fanlarını temizlerim? Çünkü çok kirlendi ve bir şey yapamıyorum.

15868624906324064077520360741887.jpg

Arkadaşlar merhaba. Benim kasamın ön fanlarının bulunduğu yerde bir kapak var. Bunu nasıl çıkartıp ön fanlarını temizlerim? Çünkü çok kirlendi ve bir şey yapamıyorum.

Eki Görüntüle 535542

Yan camı ve diğer tarafta bulunan kablo muhafaza kapağını çıkarın ön kapağın arkasında 4 veya 6 adet (3 sağda 3 solda) olmak üzere tırnaklar görünecektir bu tırnaklara baskı yaptığınızda ön kapak kendisini bırakacaktır... Fakat siz bu işlemleri yapmadan önce yan camı çıkarıp ön tarafa doğru iç kısmın detaylı fotoğrafını paylaşabilirseniz daha net ve doğru bilgilerle yardımcı olabiliriz.

Kapak yerlerini ayrıntılı göremediğim için nasıl çıkartılacağı hakkında net bir fikrim yok. Fakat çok zorlamadan ızgara kısmını veya ön plastiği yukarı yöne çekmeyi deneyin. Olmazsa da elektrik süpürgesi yardımıyla ızgaranın tozlanan bölümlerini alın. Ya da cam paneli çıkartarak ön panele arkadan ulaşıp yüzeysel temizleme mümkün.

Yan camı ve diğer tarafta bulunan kablo muhafaza kapağını çıkarın ön kapağın arkasında 4 veya 6 adet (3 sağda 3 solda) olmak üzere tırnaklar görünecektir bu tırnaklara baskı yaptığınızda ön kapak kendisini bırakacaktır... Fakat siz bu işlemleri yapmadan önce yan camı çıkarıp ön tarafa doğru iç kısmın detaylı fotoğrafını paylaşabilirseniz daha net ve doğru bilgilerle yardımcı olabiliriz.

Çok teşekkür ederim. Fanın mavi ledi daha da belli oldu şimdi 😂

Dosya Ekleri

• 15868670726521728801791958474727.jpg
    15868670726521728801791958474727.jpg
    954,9 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı