Çözüldü Kasanın fanları nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
Fotoğraftaki gibi takılı fanlar hava akışını nasıl en iyi şekilde ayarlayabilirim? Yeşil ok giren hava kırmızı ok çıkan hava.

Dosya Ekleri

• IMG_20250204_222804.jpg
    IMG_20250204_222804.jpg
    180,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20250204_222756.jpg
    IMG_20250204_222756.jpg
    192,9 KB · Görüntüleme: 42
Sıvı soğutma üste sığmadı öne taktılar oda bu şekilde duruyor değiştirebiliri miyim bilmiyorum

Nasıl döndüreceğim ön taraftaki 2 fan sıvı soğutmaya ait
Fanları sökün ve ters çevirin. Normalde sıvı soğutmanın önde olması pompa bakımından kötüdür. Yer çekimi kaynaklı zorlanır su ilerlemekte ama yapacak birşey yoksa dediğimiz gibi fanları radyatörden sökün ve ters çevirip, geri takın. (Evet, çıkabiliyor fanları.)

Mesajı düzelttim hocam bir daha okuyun

Hocam üst tarafa sığmıyor radyatör kasa küçük biraz

Fanları sökün ve ters çevirin. Normalde sıvı soğutmanın önde olması pompa bakımından kötüdür. Yer çekimi kaynaklı zorlanır su ilerlemekte ama yapacak bir şey yoksa dediğimiz gibi fanları radyatörden sökün ve ters çevirip, geri takın. (Evet, çıkabiliyor fanları.)

Stok olarak böyle geldi; sanırım üst taraf için ayarlı fanlar, değiştirmeyi deneyeceğim teşekkürler herkese.

Stok olarak böyle geldi; sanırım üst taraf için ayarlı fanlar, değiştirmeyi deneyeceğim teşekkürler herkese.
Doğru hava akışı için fotoğraf olarak attığım düzeni kesinlikle yapın bu arada.

Dosya Ekleri

• IMG_20250204_233220.jpg
    IMG_20250204_233220.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.

Yaptım hocam bir bakar mısınız doğru mudur?
Evet doğru, sıcak hava yukarı doğru yükseldiği için yukarıya atması iyi olur. Aksi durumda sıcak ve soğuk hava kafa kafaya gidiyor.
Aynı evinizin bir camından, diğer cama hızla rüzgar gitmesi gibi olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı