Çözüldü Kasanın içindeki fanlar nereye üflemeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nocates

Decapat
Daha fazla  
1739612419650.png

Kırmızı daire içine aldığım fanlar içeri mi üflemeli dışarı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İçeri üfleyecek.
Bu yazımda aşağıda kasa içi fan yerleşiminin nasıl olması gerektiğini anlattım.
Bu arada diğer fanları göz önünde bulundurmadan yorum yaparsanız iyi olur bu örnek fotoğraftır. Bu kasanın aynısından alacağım sadece daire içine aldığım fanlar, öndeki fanlar ve egzoz fanı olacak

İçeri üfleyecek.

Çözüm
Hocam diğer bu olay biraz diğer fanların yönüne bağlı. Bende akvaryum kasa var ön tarafta fanım yok o nedenle arka paneldeki 3 fan içeriye üflüyor egzoz dışarı atıyor. Alt panelde 3 fanım var onlar yine içeri üstte sıvı soğutma fanları var 2 tane onlar da dışarı atıyor. Yani içeride aktif bir hava sirkülasyonu oluşturmanız gerek.

İçeri üfleyecek.
Hocam peki fan kalitesi hakkında bilginiz varmı Zoko Amiral almayı düşünüyorum da

Hocam peki fan kalitesi hakkında bilginiz varmı Zoko Amiral almayı düşünüyorum da
Zoko marka olarak çok da iyi değil ama berbat da değil. İsteğe bağlı olarak o kasayı alacaksanız fanları iyi bir airflow fanla değiştirmeniz daha iyi olur ama çok şart da değil. İş görür muhtemelen. Thermalright'ın fanlarını öneririm, kendim de kullanıyorum. Hem görüntüsü, hem performansı güzel hem de fiyatları uygun sayılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı