Kasanın içindeki kabloların dağınıklığı sıkıntı yaratır mı?

wroNN

Megapat
Daha fazla  
Anakarta fan çoklayıcı taktıktan sonra fotoğraftaki gibi bir dağınıklık oldu. Buraya yapılabilecek bir şey var mı yoksa kabloların bir yerlere değmesi sıkıntı olmaz mı?

Kötü gözükmesi benim için sorun değil.

Dosya Ekleri

• 20201113_050350.jpg
    20201113_050350.jpg
    425,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 20201113_045836.jpg
    20201113_045836.jpg
    384,6 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım Valhalla' da ve Escape from Tarkov'da 77 derecelere ulaşıyor. Onun için böyle bir şey mümkün mü?
Yani içeri giren veya dışarı atılan hava tozdan dolayı engelleniyorsa tabi ki sıcaklık artışı olması normaldir. Soğutuculardaki tozlar, macun da etkiler.

Ekran kartı için de temizleme ve macun yenileme yapılabiliyor ancak garanti bozulması vb yaşanabilir. Ultra ayarlarda oynuyorsanız bu sıcaklıklar çok fazla değil.
High'da oynuyorum. EFT'de zaten çok problemli bir oyun optimizasyon açısından. R6, Apex gibi oyunlarda bu kadar ısınmıyor kart. Şu an oyundayım ve 80 derecelerde geziyor. 85'e ulaşmadıkça sorun yok galiba.
Sanırım bu kadar ısınmaşının bir sebebi de Sapphire'in kartın fanlarını pek kaliteli yapmaması.

High'da oynuyorum. EFT'de zaten çok problemli bir oyun optimizasyon açısından. R6, Apex gibi oyunlarda bu kadar ısınmıyor kart. Şu an oyundayım ve 80 derecelerde geziyor. 85'e ulaşmadıkça sorun yok galiba.
Sanırım bu kadar ısınmaşının bir sebebi de Sapphire'in kartın fanlarını pek kaliteli yapmaması.

Ayarları biraz kısabilirsiniz uzun süreli deneyimlerde yüksek sıcaklık ekran kartına zarar verebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı