Fan çalışıyorsa kesinlikle girer ve içeriye direkt olarak dağıtır.Bir de bir şey daha sorucam kasanın üstünde ki toz filtresinden sıksa içine girme şansı var mı ?
Bilgisayar kapalıydıFan çalışıyorsa kesinlikle girer ve içeriye direkt olarak dağıtır.
Direkt tutup bitişik şekilde sıkarsa tabi ki girer, eğer mesafeli sıkıyorsa süzgeçte kalır o halde de; bu çocuğun zoru derdi ne? Niye bilgisayara böyle şeyler yapıyor?Bilgisayar kapalıydı
Yani her yere sıktığı için yapıyor değilde yapabilir şüpheleniyorum sadece sorsam sıksa bile sıkmadım diyecek.Direkt tutup bitişik şekilde sıkarsa tabi ki girer, eğer mesafeli sıkıyorsa süzgeçte kalır o halde de; bu çocuğun zoru derdi ne? Niye bilgisayara böyle şeyler yapıyor?
Haha, bende onu diyecektim.Böyle söylediğine göre yaptın. Korkuyorsun ve yaptığını belli etmeden "bir şey" olmaz cevabını bekliyorsun. Yanlış mıyım?
Zararı olabilir.
Nasıl bir kalıntı şuan ben içini kokladığımda bir koku yok ve normal toz var üstlerinde ama lekeyi tarif edebilir misin belki vardırBurunun varsa koklayarak? Kokuyla anlaşılır değil mi?
Parçalarda su gibi bir şey varsa da anlayabilirsin. Kolonya izi kurusa bile leke bırakabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.