Kasanın içini açmadan fan devre dışı bırakılabilir mi?

Bahadır20

Centipat
Başlıkta da belirttiğim gibi kasayı açmadan bir tane fanı devre dışı bırakmak istiyorum çünkü bir tane fan ses çıkartıyor ve o ses fanın yavaş dönmesinden oluyor. Sanırım üstüne bir kez dokununca ses gidiyor ve fan normal dönmeye devam ediyor. 6 tane fan var kasada 1'ini devre dışı bıraksam sorun olacağını sanmıyorum. Kasayı açmadan kapatabilir miyim? Anakart MSI.

Nasıl anlarım onu.

Bu kadar kasacağına kendini aç gitsin merak etme eğer yaşın küçükse abanmadığın süreci PC'yi kolay kolay bozamazsın ses geliyorsa periyordik olarak yapılması hereken fan bakımlarını da yapmamışsın (ben de yapmıyorum ama yapmak en doğrusu) hem fanlari temizle hem de bakacaklarina bak.

Bu kadar kasacağına kendini aç gitsin merak etme eğer yaşın küçükse abanmadığın süreci PC'yi kolay kolay bozamazsın ses geliyorsa periyordik olarak yapılması hereken fan bakımlarını da yapmamışsın (ben de yapmıyorum ama yapmak en doğrusu) hem fanlari temizle hem de bakacaklarina bak.

Kasanın. İçini açtım ve dün temizledim ama bugün yine çıktı ses. Dediğim gibi filtreden fanın ortasına yavaşca dokunduğumda ses gidiyor acaba tam temizliyemedim mi anlamadım. Kasa markası Frisby 6fanlı LED.

Kasanın. İçini açtım ve dün temizledim ama bugün yine çıktı ses. Dediğim gibi filtreden fanın ortasına yavaşca dokunduğumda ses gidiyor acaba tam temizliyemedim mi anlamadım. Kasa markası Frisby 6fanlı LED.

Güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürerek baktırabilirsiniz bozulmuş olma ihtimali de tabiki var 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı