Kasanın kabloları anakartın neresine takılır?

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
Kasanın bildiğim kadarıyle hiç aydınlatması yok sadece 4 tane RGB'siz fanı var, fotoğrafta gördüğünüz üzere kasanın içinde duran bu kabloları nereye takacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_4559.jpeg
    IMG_4559.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4560.jpeg
    IMG_4560.jpeg
    170,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_4561.jpeg
    IMG_4561.jpeg
    179,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aslında az önce bu videoyu izledim ama yine de yapamadım çünkü benim anakartımla onunki farklıydı. :(

Hocam farklı olsun kablo yerleri değişmez her anakart aynıdır.

bu sizin anakartla aynı.

bu sizin anakartla aynı.

Bu videoyu da denedim ve yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler ancak yapamıyorum kabloların üzerinde yazan yazılar ile anakartın üzerindeki hiçbir şey aynı değil, yarın bir bilgisayarcıya götürüp yaptıracağım artık başka şansım yok.

Kasanin manuel'ine bakarsan anlasilir. Kasanin icindeki fanlarin ve front io'nun kablolariysa tek tek yaziyordur. Usb kablosu vardir, audio kablosu vardir on panelin ses girisi icin ve restart ve kapama tusu icin kablolar vardir. Tertemiz pc'yi bilgisayarcilarin cahil ve kirli ellerine emanet etme :D Sen ugras ve yap, ileride lazim olur.

Kasanin manuel'ine bakarsan anlasilir. Kasanin icindeki fanlarin ve front IO'nun kablolariysa tek tek yaziyordur. USB kablosu vardir, Audio kablosu vardir on panelin ses girisi icin ve restart ve kapama tusu icin kablolar vardir. Tertemiz PC'yi bilgisayarcilarin cahil ve kirli ellerine emanet etme :D sen ugras ve yap, ileride lazim olur.

Hocam haklısınız da kaç saattir deniyorum 30 video izledim yabancı Türk karışık yine de yapamadım çünkü tüm kablolar birbirinin aynısı ve isimleri farklı farklı yazıyor anakartla kablo üzerindeki isim hiç aynı değil.

Şimdi de açıkta kalan ve takacağın kabloların üzerinde olan (USB_3.0, F_AUDIO gibi) yazıları buraya yazar mısın?

Yazmıyorsa nerelere bağlılar onu yaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı