- Makaleler
- 1
Sorum başlıktaki gibi kasanın ön jaklarından ses alamıyorum arkadan alabiliyorum sebebi nedir?
Uzun zamandır merak edilen ahiret sorusu (bende merak ediyorum. D)
Sorum başlıktaki gibi kasanın ön jaklarından ses alamıyorum arkadan alabiliyorum sebebi nedir?
Bazı kasalarda ön tarafla bağlantısı olan bir SATA kablosu bulunmaktadır. Takılı olduğundan veya bir SATA kablosu var mı diye bakın.
n paneliniz HD Audio desteklemiyor olabilir. Ses ayarlarından ön panel ayarını HD Audio seçeneğinden AC97 seçeneğine almayı deneyin.SATA kablosu falan yok ön tarafta sadece Audio kablosu var.
Hocam anakartım gigabyte a320 s2h dediğiniz ayarları bulamadım.Audio kablosunu anakart üzerinden f_audio bölümünü taktınız mı?
HD auido kablosu olması lazım.
n paneliniz HD Audio desteklemiyor olabilir. Ses ayarlarından ön panel ayarını HD Audio seçeneğinden AC97 seçeneğine almayı deneyin.
Eğer bağlantılarda sorun yoksa BIOS'a girip Advanced-chipset-onboard device Configuration-front panel Support type kısmınıhd Audio'dan AC 97'ye çevir ve F10 ile kaydedip çık.
BIOS'tan BIOS'a değişir.
𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨𝐧𝐮𝐧 𝟐:𝟐𝟗'𝐮𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐠𝐢𝐦 𝐨𝐥𝐚𝐲𝐢 𝐲𝐚𝐩𝐢𝐲𝐨𝐫 𝐞𝐠𝐞𝐫 𝐨 𝐤𝐚𝐛𝐥𝐨 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐥𝐢 𝐝𝐞𝐠𝐢𝐥𝐬𝐞 𝐨𝐧 𝐤𝐢𝐬𝐢𝐦𝐝𝐚𝐤𝐢 𝐣𝐚𝐤𝐥𝐚𝐫 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐚𝐲𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐲𝐨𝐫.
Umarım probleminiz çözülür benden bu kadar bildiklerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.