Kasanın ön ses jakları çalışmıyor

Biraz forumları dolaştım lehim bağlantı sorunu, yanlış driver kurulumu diyorlardı.
[benim kasamda da aynı sorun var hatta okuldaki bütün bilgisayarlarda da aynı sıkıntı var]

Audio kablosunu anakart üzerinden f_audio bölümünü taktınız mı?

HD auido kablosu olması lazım.

SATA kablosu falan yok ön tarafta sadece Audio kablosu var.
n paneliniz HD Audio desteklemiyor olabilir. Ses ayarlarından ön panel ayarını HD Audio seçeneğinden AC97 seçeneğine almayı deneyin.

Eğer bağlantılarda sorun yoksa BIOS'a girip Advanced-chipset-onboard device Configuration-front panel Support type kısmınıhd Audio'dan AC 97'ye çevir ve F10 ile kaydedip çık.

BIOS'tan BIOS'a değişir.

Son düzenleme:
Audio kablosunu anakart üzerinden f_audio bölümünü taktınız mı?

HD auido kablosu olması lazım.

n paneliniz HD Audio desteklemiyor olabilir. Ses ayarlarından ön panel ayarını HD Audio seçeneğinden AC97 seçeneğine almayı deneyin.

Eğer bağlantılarda sorun yoksa BIOS'a girip Advanced-chipset-onboard device Configuration-front panel Support type kısmınıhd Audio'dan AC 97'ye çevir ve F10 ile kaydedip çık.

BIOS'tan BIOS'a değişir.
Hocam anakartım gigabyte a320 s2h dediğiniz ayarları bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨𝐧𝐮𝐧 𝟐:𝟐𝟗'𝐮𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐠𝐢𝐦 𝐨𝐥𝐚𝐲𝐢 𝐲𝐚𝐩𝐢𝐲𝐨𝐫 𝐞𝐠𝐞𝐫 𝐨 𝐤𝐚𝐛𝐥𝐨 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐥𝐢 𝐝𝐞𝐠𝐢𝐥𝐬𝐞 𝐨𝐧 𝐤𝐢𝐬𝐢𝐦𝐝𝐚𝐤𝐢 𝐣𝐚𝐤𝐥𝐚𝐫 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐚𝐲𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐲𝐨𝐫.

Umarım Probleminiz Çözülür Benden Bu Kadar bildiklerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨𝐧𝐮𝐧 𝟐:𝟐𝟗'𝐮𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐠𝐢𝐦 𝐨𝐥𝐚𝐲𝐢 𝐲𝐚𝐩𝐢𝐲𝐨𝐫 𝐞𝐠𝐞𝐫 𝐨 𝐤𝐚𝐛𝐥𝐨 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐥𝐢 𝐝𝐞𝐠𝐢𝐥𝐬𝐞 𝐨𝐧 𝐤𝐢𝐬𝐢𝐦𝐝𝐚𝐤𝐢 𝐣𝐚𝐤𝐥𝐚𝐫 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐚𝐲𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐲𝐨𝐫.

Umarım probleminiz çözülür benden bu kadar bildiklerim.

Hocam o kablo zaten takılı bende başka bir kablodan bahsettiniz sandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı