Normalde çalışıyordu temizlik falan yapmıştım, daha sonrasında USB görmez oldu. Arka portlar çalışıyor kabloları çıkardım taktım BIOS'tan da kontrol ettim. Ne yaparsam yapayim yine de çalışmıyor. Sorun nedir?
Hocam kabloları doğru taktığınıza emin misiniz? Hocam aklıma geldi bu arada adana da mı yaşıyorsunuzNormalde çalışıyordu temizlik falan yapmıştım, daha sonrasında USB görmez oldu. Arka portlar çalışıyor kabloları çıkardım taktım BIOS'tan da kontrol ettim. Ne yaparsam yapayim yine de çalışmıyor. Sorun nedir?
Hocam kabloları doğru taktığınıza emin misiniz? Hocam aklıma geldi bu arada Adana da mı yaşıyorsunuz![]()
Güzel hocam bende Adana SeyhanlıyımValla ha emin değilim evet Adana da yaşıyorum adanalıyım![]()
Güzel hocam bende Adana seyhanlıyımbu arada hocam kablolarda tutukluluk vs oluyor mu bir kabloyu elleyin gelip gidiyorsa kablolarda sıkıntı vardır. (dikkat edin elekrik çarpmasın
)
Tamamdır hocam.Bende seyhan dayım devam edersek akraba çıkacağız herhaldebirazdan söküp bakacağım komple.
Bende seyhan dayım devam edersek akraba çıkacağız herhaldebirazdan söküp bakacağım komple.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.