Kasanın önüne 280MM radyatör takmak iyi midir?

seawolf3156

Hectopat
Daha fazla  
Ben Cooler Master MasterCase Pro 5 kasaya sahibim. Cooler Master MasterLiquid 280 soğutucu aldım. Fakat bu soğutucu kasanın üst tarafına takılmıyormuş (Sonradan öğrendim maalesef). Bu soğutucuyu kasanın önüne takarsam sıcak havayı kasanın içine üfleyecek. Acaba bu kasanın içindeki diğer parçaların(anakart, ekran kartı, RAM'lerin) ısınmasına neden olur mu? Olursa ne kadar fazladan ısınır? Eğer sıkıntı oluyor ise ürünü tekrar satmam gerekecek çünkü satın aldığım mağaza ürünü geri almıyor. Lütfen bana yardım.

Takılmadığını kim söyledi? Takılıyor.
Ayrıca, fanların radyatöre doğru üflemesi gerekiyor. Radyatörün kanallarından basınçlı hava geçmesi gerekiyor.

Üst kısıma nasıl takılıyor ben takamadım yardımcı olur musunuz ? Denedim fakat üst kısımda ki radyatörün içine girdiği demire sığdıramadım.

O zaman mecburen fanları üste gelecek şekilde montaj yapacaksınız.
Fanlar üstte kalacak, fanlar da radyatörü tutacak.

ekstra uzunlukta vida malesef yok. Kurulum broşürüne de baktım fakat sadece normal takılışı anlatılıyor. 8 tane vida sadece onlar var. 4 tane olan vidaların üzeri üçgen şeklinde farklı soke girişleri için sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 98
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör abilerim sizde bana yardımcı olur musunuz ? Kasa incelemesi yaparken sizin 280 mm radyatörlerin de takılabildiğini söylediğinizi duydum lütfen bana yardım edin.

O zaman bence kasanın önüne tak. Bence sorun yaşamazsın. Sonuçta arka fan içerideki havayı çekecektir.
Teşekkür ederim yardımınız için ben de önüne takmanın ne gibi dezavantajı olacağını merak ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı