Kutmoon
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar iyi günler, kasanın üstündeki açma tuşunun yanındaki bu iki ışık yanıp sönüyor mavi kırmızı şeklinde. Bunlar nedir? Bu bir sorun mudur? Bir şey yapmama gerek var mı acaba? Resim eklemeye çalıştığımda sunucu hatası oluştu yazıyor o yüzden resim ekleyemiyorum.
Arkadaşlar iyi günler, kasanın üstündeki açma tuşunun yanındaki bu iki ışık yanıp sönüyor mavi kırmızı şeklinde. Bunlar nedir? Bu bir sorun mudur? Bir şey yapmama gerek var mı acaba? Resim eklemeye çalıştığımda sunucu hatası oluştu yazıyor o yüzden resim ekleyemiyorum.
O bende de oluyor bir zararı olup olmadığını bilmiyorum ama hiçbir problemle karşılaşmadım.
Bir konuya baktım ve mavi olanın bilgisayarın açık olduğunu gösterdiğini ve kırmızı olanın HDD veya SSD'nin yükte kullanıldığında yanan ışıkmış.
Disk kullanımı ve güç ışığı olması lazım.
Resim yükleyebildim SSD kullanıyorum bu ışıklardan bahsediyorum. Yanıp sönüyorlar belli aralıklarla. Normal midir? Sorun mudur?
Sorun değil kankam rahatına bak.
Hocam bir güncelleme yapacağım bugün kasayı çalıştırdığımda bu sefer mavi ışık sabit yanıyordu yanıp sönmüyordu dünkü gibi. Bir sorun mu var acaba?
Kankam mavi ışık bilgisayarın açık olduğunu gösteriyor bir sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.