Kasanın USB 3.0 girişleri çalışmıyor

mauoricardi99

Decapat
Arkadaşlar sistemi geçen hafta topladım kurdum bir 5-6 gün kullandıktan sonra PSU değiştirmeye karar verdim sonra değiştirene kadar 5-6 gün bilgisayarı hiç açmadım yeni gelen PSU'yu taktım USB 3.0 kablosunu hiç çıkarmadım fakat bilgisayarı açtığımda anakart üzerindeki 3.0 girişleri çalışırken kasanın 2 adet 3.0 girişleri çalışmıyor çözümü nedir? Anakart Gigabyte H610M-H.

Arkadaşlar sistemi geçen hafta topladım kurdum bir 5-6 gün kullandıktan sonra PSU değiştirmeye karar verdim sonra değiştirene kadar 5-6 gün bilgisayarı hiç açmadım yeni gelen PSU'yu taktım USB 3.0 kablosunu hiç çıkarmadım fakat bilgisayarı açtığımda anakart üzerindeki 3.0 girişleri çalışırken kasanın 2 adet 3.0 girişleri çalışmıyor çözümü nedir? Anakart Gigabyte H610M-H.
Aygıt yöneticisinden kontrol et sorun orada görülür.

Aygıt yöneticisinden kontrol et sorun orada görülür.
İşletim sistemi ile alakalı değil. PSU değiştirdikten sonra ben de aynı sorunu yaşadım. Anakart portları çalışıyor, kasanın önündekiler çalışmıyor ve Linux kullanıyorum, Yani işletim sistemi ile ilgili değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön panelden gelen kabloyu sök/tak yapıp deneyin. Ama fişten çekik olarak.

Ön panelden gelen kabloyu sök/tak yapıp deneyin. Ama fişten çekik olarak.

Fişi çekik olarak yaptım olmadı sonra çalışırken tak çıkar yapınca güç geldi fakat USB ışığı yanmasına rağmen PC görmüyor.

Fişi çekik olarak yaptım olmadı sonra çalışırken tak çıkar yapınca güç geldi fakat USB ışığı yanmasına rağmen PC görmüyor.

Bir daha çalışırken tak çıkar yaptım artık USB'yi görüyor. @Yener K. çözüldü hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı