Kasanın yan kapağını açık kullanmak

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
Normalde kasa sirkülasyonunun çok önemli olmadığını düşünürdüm ama gerçekten çok farkettiriyor. İşlemci yükte bile bir kere olsun 40 dereceyi geçmedi. SSD ler ve HDD 20 dereceyi hiç geçmiyor. Ekran kartı ağır yükte 73 dereceyi görüyor o da normal olması lazım. Anakart 25 derece maximum. Kasa önünü ızgara yoksa aşağıdaki gibi sökemez misin? Ya da üstte ızgara yok mu? O HDD SSD yerleri bayağı delik var iş görür.

Ön tarafı böyle. Fanı düz vidalamak için delik yok. Üst tarafta da fan yuvası yok. Belki üst taraftan alta bakacak şekilde olabilir.

İleri zamanda eline para geçince yeni kasa alırsın o zaman fana vereceğin parayı kasaya verirsin.
Aynen bende öyle düşündüm. Şuan idare ediyorum. 8GB RAM'i satıp kurtulayım. Bu arada teşekkürler.

@"Furkan Emir" Biraz zahmetli o işler ama tavsiyen için sağ ol.

İşemcinde sıvı soğutma var fanla bir alakasını göremedim.

Kardeşim sirkülasyonu çok yanlış anlamışssın kasanın önüne öyle fanla doldurmuşsun fakat tozlanmayada çok müsait bir ortam yaratmışsın. Kasa içerisinde temiz hava sirkülasyonu önemlidir ne kadar çok fan-hava o kadar iyi mantığını yanlış buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…