Berkay Kalkan
Kilopat
Corax Alpha firması satıyor hocam.Şakasına dedim gerçi ama ona benziyor.Kasadan memnunum aslında sadece hava sirkülasyonu kötü. S340 Türkiye'de satılıyor mu acaba? Şuan idare ediyorum.
![]()
Corax Alpha firması satıyor hocam.Şakasına dedim gerçi ama ona benziyor.Kasadan memnunum aslında sadece hava sirkülasyonu kötü. S340 Türkiye'de satılıyor mu acaba? Şuan idare ediyorum.
![]()
Ucuzmuş.Corax Alpha firması satıyor hocam.
Aynen bende öyle düşündüm. Şuan idare ediyorum.İleri zamanda eline para geçince yeni kasa alırsın o zaman fana vereceğin parayı kasaya verirsin.
İşemcinde sıvı soğutma var fanla bir alakasını göremedim.Normalde kasa sirkülasyonunun çok önemli olmadığını düşünürdüm ama gerçekten çok farkettiriyor. İşlemci yükte bile bir kere olsun 40 dereceyi geçmedi. SSD ler ve HDD 20 dereceyi hiç geçmiyor. Ekran kartı ağır yükte 73 dereceyi görüyor o da normal olması lazım. Anakart 25 derece maximum. Kasa önünü ızgara yoksa aşağıdaki gibi sökemez misin? Ya da üstte ızgara yok mu? O HDD SSD yerleri bayağı delik var iş görür.
Eki Görüntüle 220324 Eki Görüntüle 220325
Kardeşim sirkülasyonu çok yanlış anlamışssın kasanın önüne öyle fanla doldurmuşsun fakat tozlanmayada çok müsait bir ortam yaratmışsın. Kasa içerisinde temiz hava sirkülasyonu önemlidir ne kadar çok fan-hava o kadar iyi mantığını yanlış buluyorum.Normalde kasa sirkülasyonunun çok önemli olmadığını düşünürdüm ama gerçekten çok farkettiriyor. İşlemci yükte bile bir kere olsun 40 dereceyi geçmedi. SSD ler ve HDD 20 dereceyi hiç geçmiyor. Ekran kartı ağır yükte 73 dereceyi görüyor o da normal olması lazım. Anakart 25 derece maximum. Kasa önünü ızgara yoksa aşağıdaki gibi sökemez misin? Ya da üstte ızgara yok mu? O HDD SSD yerleri bayağı delik var iş görür.
Eki Görüntüle 220324 Eki Görüntüle 220325
İşemcinde sıvı soğutma var fanla bir alakasını göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.