Caspianlake
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 12400F - Asus Dual Mini RTX 3060 Ti - 2x8GB Kingston Fury Beast 3200mhz - Samsung 980 1TB - Corsair HX750 80+ Platinum - MSI H610M-B - Corsair 4000D - ID SE 214 XT - Dell S2721DGFA.
- Ekran kartı
- Asus RTX 3060 Ti Dual Mini
- İşlemci
- i5 12400F
Kasam Corsair 4000D (airflow olmayan), ekran karti ASUS Dual mini 3060 Ti. Bir HWiNFO bakasim geldi rastgele uzun zamandir bakmiyordum. Baktim GPU maksimum 86 cikmis ve yukte 84'te geziniyor. Biraz Discord'da sorup sorusturduktan ve prime95/furmark testlerinden sonra cikan sonuç ise sorunun toz filtresindeki tozun tum havayi bloke etmesinde oldugunu bulduk. Kart azdan throttle bile yapiyordu, ancak az oldugu icin oyunlarda fark etmemisim. Tozunu temizledim tekrar test yaptik 74'ten yukari cikmadi. On filtredeki toz yuzunden 12 derece sıcak calisiyormus ekran karti. 
Bendeki cok uc bir vaka oldu ancak buradan da hatirlatayim, kasanizi temizlemeyi unutmayin ve iyi hava akisi oldugundan emin olun.

Bendeki cok uc bir vaka oldu ancak buradan da hatirlatayim, kasanizi temizlemeyi unutmayin ve iyi hava akisi oldugundan emin olun.
Son düzenleme: