2. monitörün kablo soketi ne?Sorum belli nasıl yapacağım yardım edebilir misiniz?
Monitöre takıyosun HDMI kablonun bi ucunu, diğerini de takıyosun ekran kartına. Bitti gitti.Sorum belli nasıl yapacağım yardım edebilir misiniz?
.Monitöre takıyosun HDMI kablonun bi ucunu, diğerini de takıyosun ekran kartına. Bitti gitti.
.2. monitörün kablo soketi ne?
2. monitörün kablosunu monitöre ve ekran kartındaki diğer uygun boş sokete bağlayacaksın. Ekran kartındaki soket oldugunu unutma. anakart üzerinde bağlarsan çalışmayabilir.
monittörün güç bağlantısını prize yaptıktan sonra ise çalışacak.
Sadece bu var hocam başka kablo gerekiyor mu?
Eki Görüntüle 2544357
hocam ekran kartında bu soketten yok anakarta takıtğımda da çalışmıyor başka kablo mu almam gerekEvet. Bir de monitörünü bilgisayarına bağlayacak bir kablo gerekiyor. Monitöründe bulunan sokeetlerin ve ekran kartındaki soketlerin fotoğrafını atar mısın yadımcı olalım.
evet hocam anladım bende sadece bu var dönüştürücü alıcam deneyince konuyu güncellerim.Hocam şimdi kısaca anlatacağım. İlk attığınız resimdeki kablo güç kablosu. Şu an attığınız da VGA kablosu. Eğer ki 2. monitörde sadece bu giriş varsa VGA to HDMI bir adaptör almanız lazım.
Amazon.com.tr : vga to hdm
www.amazon.com.tr
Daha sonra da bu aldığınız dönüştürücünün bir ucunu ekran kartına, diğer ucunu da VGA kablosuna bağlayacaksınız. En sonunda ise açıkta kalan VGA ucunu da monitöre bağlayacaksınız.
Fakat eğer monitörünüzde varsa HDMI girişi onu kullanmak çok daha iyi olacaktır.
Eğer dediğim kombinasyonlar uymuyorsa yani monitörde VGA dışında başka girişler de varsa veya ekran kartında HDMI yoksa (çok nadiren yoktur) ekran kartınızın ve monitörünüzün girişlerinin fotoğrafını rica edeceğim. Telefonla çekilmiş olursa çok daha iyi olurlar fotoğraftan ziyade.
Evet hocam anladım bende sadece bu var dönüştürücü alacağım deneyince konuyu güncellerim.
çokta önemli değil hocam yanda video izlemek için alıyorum zaten monitor cok iyi değilDönüştürücüyü kaliteli al.
Eğer kalitesiz alırsan görüntü kalitesi azalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.