Kasaya 3.5" HDD takmak

sigmoid

Decapat
Daha fazla  
Kasada 1 tane HDD takma yeri var ve dolu. Elimde kullanmadığım harici HDD var. Kutudundan çıkartıp kasaya takmak istiyorum. Fakat kasada HDD sabitlemek için bir yer yok. Sonradan HDD takmak için harici metal bir aparat falan car mıdır? Hard diski kasaya nasıl sabitleyebilirim?

Kasada 1 tane HDD takma yeri var ve dolu. Elimde kullanmadığım harici HDD var. Kutudundan çıkartıp kasaya takmak istiyorum. Fakat kasada HDD sabitlemek için bir yer yok. Sonradan HDD takmak için harici metal bir aparat falan car mıdır? Hard diski kasaya nasıl sabitleyebilirim?

Ben sabitlemeden kullanıyorum sorun olur mu bilmiyorum fakat.

kasa vento vg20a. daha öncedende konu açtım fakat kasa markası yazdığımdan mıdır nedir kimse cevap yazmadı. hdd takmak için matkapla ekstra delip bile acarım. sorun harddiskleri takabileceğim bir yapı arıyorum. olmadı kendim mi icad etmem gerekiyor. kasanın heryerinde ssd sabitlemek için vida deliği var fakat hdd için yer yok. biraz eski kafalı olduğumdan hdd takmak istiyorum.

Kasa Vento VG20a. Daha önceden de konu açtım fakat kasa markası yazdığımdan mıdır nedir kimse cevap yazmadı. HDD takmak için matkapla ekstra delip bile acarım. Sorun harddiskleri takabileceğim bir yapı arıyorum. Olmadı kendim mi icat etmem gerekiyor. Kasanın her yerinde SSD sabitlemek için vida deliği var fakat HDD için yer yok. Biraz eski kafalı olduğumdan HDD takmak istiyorum.

Şuna benzer bir şey mi arıyorsun?

2 adet HDD yuvası var yazıyor diğer HDD kızağın üstüne takılıyor mu deneme şansın var mı?

1684852583645.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı