cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce kasalı bilgisayarımı kapatmak için odama girdim kasaya bacağım çarptı ve görüntü gitti monitörde sonra bilgisayar yeniden başlattı kendini her şeye baktım bir sıkıntı gözükmüyor ama yine de bir sormak istedim.
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce kasalı bilgisayarımı kapatmak için odama girdim kasaya bacağım çarptı ve görüntü gitti monitörde sonra bilgisayar yeniden başlattı kendini her şeye baktım bir sıkıntı gözükmüyor ama yine de bir sormak istedim.
A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #2 Ramler gevşemiş olabilir bir kontrol et ramleri. Artı 0 Eksi
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 24 Ekim 2020 #3 Monitördeki kablo temassızlık yapmıştır. Hdmi kablosunu bi' kontrol et. Artı 0 Eksi
KS KS cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #4 kayapater dedi: Monitördeki kablo temassızlık yapmıştır. HDMI kablosunu bi' kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. Artı 0 Eksi
kayapater dedi: Monitördeki kablo temassızlık yapmıştır. HDMI kablosunu bi' kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum.
A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #5 kayapater dedi: Monitördeki kablo temassızlık yapmıştır. Hdmi kablosunu bi' kontrol et. Genişletmek için tıkla... Sadece görüntü için söylediğinde haklı olabilirsin ancak yeniden başlatmasıyla pek bir alakasının olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
kayapater dedi: Monitördeki kablo temassızlık yapmıştır. Hdmi kablosunu bi' kontrol et. Genişletmek için tıkla... Sadece görüntü için söylediğinde haklı olabilirsin ancak yeniden başlatmasıyla pek bir alakasının olduğunu düşünmüyorum.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 24 Ekim 2020 #6 Alpha345 dedi: Ramler gevşemiş olabilir bir kontrol et ramleri. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattı dedin o zaman bir bak. Artı 0 Eksi
Alpha345 dedi: Ramler gevşemiş olabilir bir kontrol et ramleri. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattı dedin o zaman bir bak.
KS KS cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #7 kayapater dedi: Monitördeki kablo temassızlık yapmıştır. HDMI kablosunu bi' kontrol et. Genişletmek için tıkla... Baktım herhangi bir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
kayapater dedi: Monitördeki kablo temassızlık yapmıştır. HDMI kablosunu bi' kontrol et. Genişletmek için tıkla... Baktım herhangi bir sıkıntı yok.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 24 Ekim 2020 #8 Eğer sisteminiz HDD üzerine kuruluysa darbenin etkisiyle diskin dönmesinde anlık bir aksama olduğu için bilgisayar kendini yeniden başlatmış olabilir. Ayrıca tüm soketleri kontrol etmekte fayda var. Artı 1 Eksi
Eğer sisteminiz HDD üzerine kuruluysa darbenin etkisiyle diskin dönmesinde anlık bir aksama olduğu için bilgisayar kendini yeniden başlatmış olabilir. Ayrıca tüm soketleri kontrol etmekte fayda var.
A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #9 cxpawf dedi: Baktım herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Ramleri de kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
cxpawf dedi: Baktım herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Ramleri de kontrol eder misin?
KS KS cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #10 kayapater dedi: Yeniden başlattı dedin o zaman bir bak. Genişletmek için tıkla... RAM'lere de bakıyorum o zaman. Artı 0 Eksi
kayapater dedi: Yeniden başlattı dedin o zaman bir bak. Genişletmek için tıkla... RAM'lere de bakıyorum o zaman.