Kasaya herhangi bir temasta sistem donuyor

Thyked

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle eskiden böyle bir sorun yoktu, kasamın yerını degistirdikten sonra bu sorunu yasmaya başladım tahminimce bazı parcalar yerınden oynamıstır falan diyebilirsiniz ama kontrol ettım herhangi bir parcası yerınden kıpırdamamıs. sorunu acıklamam gerekirse kasaya ayagım carptıgında veyahut anlık kulaklıgımı çıkarıp kasanın ustune koydugumda yani herhangi bir temasta bilgisayar direkt takılıyor, kasa hala calısıyor ama ekran donuyor. tusuna basılı tutup kapat aç yapmam gerekiyor, bu sekilde duzeliyor.

Öncelikle eskiden böyle bir sorun yoktu, kasamın yerını degistirdikten sonra bu sorunu yasmaya başladım tahminimce bazı parcalar yerınden oynamıstır falan diyebilirsiniz ama kontrol ettım herhangi bir parcası yerınden kıpırdamamıs. Sorunu acıklamam gerekirse kasaya ayagım carptıgında veyahut anlık kulaklıgımı çıkarıp kasanın ustune koydugumda yani herhangi bir temasta bilgisayar direkt takılıyor, kasa hala calısıyor ama ekran donuyor. Tusuna basılı tutup kapat aç yapmam gerekiyor, bu sekilde duzeliyor.

RAM'leri söküp geri takın, sistem eskiyse RAM'lerin pinlerini silgi ile silin.

RAM'leri söküp geri takın, sistem eskiyse RAM'lerin pinlerini silgi ile silin.

Sistemim eski degil isterseniz sistem bilgilerini veririm ama gene de RAM'leri söktüp taktım işe yaramadı.

Ekran kartını söktünüz mü bu süreçte? Belki kasayı monte vidasını çok sıkamamış olabilirsiniz.

Hayır ekran kartına hiç dokunmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı