Kasaya start verince ekran kartı çalışmıyor

caylus

Decapat
Normal de DDR3 sistemde start verince direkt dönüyordu ama şu an DDR4 sisteme geçtim ve RAM yok yarın gelecek ama PSU'dan güç alıyor anakart işlemci takılı CPU fanı dönüyor ama ekran kartı çalışmıyor görüntü de gelmiyor bazıları RAM takmadan görüntü gelmez diyor fakat zaten görüntü gelmemesi değil sorun ekran kartı fanları bile dönmüyor.

Arkadaşlar sorunu anlamadınız DDR3 anakartım da sorunsuz dönüyordu başlat a basınca sistem gelmiyordu ama dönüyordu şu an DDR4 başlattığım da dönmüyor bunun alakası olabilir mi?
Ekran kartım RX 6500.

Arkadaşlar sorunu anlamadınız DDR3 anakartım da sorunsuz dönüyordu başlat a basınca sistem gelmiyordu ama dönüyordu şu an DDR4 başlattığım da dönmüyor bunun alakası olabilir mi?
Ekran kartım RX 6500.
Benim Bildigim Kadarı ile o kart belli bir ısıya ulaşmadan fan açmıyordu ama DDR 3 de direk tuşa basar basmaz açtıgını hatırlıyorsanız bişey diyemem.

Her ekran kartı aynı olmayabilir, büyük bir genelleme yapmadım. Forum içerisinde bununla ilgili bir sürü konu mevcut. 3080 Ti - 3080 - 3060 Ti - 4070 benim deneyimlediğim bütün kartlar bunlar ve bu kartların hepsi ilk açılışta Windows gelene kadar fan açıyor.

Her şeyi neden sadece kendi bilgisayarınıza göre yorumluyorsunuz? Sizde bilgisayar açılırken fan açmıyor diye bütün memlekette bilgisayar ilk açılışta fan açmayacak mı?
Yeni nesil kartlarda diye belirttim*

Technopat Haberler

Geri
Yukarı