Kasaya su döküldü

Görkem 1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar su tam kasanın önünde döküldüğü için kasanın fanları ve USB girişine gelmişti kasanın içine herhangi bir su girmemişti. Fakat USB 3.0 çalışmamaya başladı. Ne yapsam düzelir veya kasaya herhangi bir zararı olur mu?

Kasayı güçten çekip kurut sabah güneş gören bir yere 10-12 saat arası koy sonra çalıştır sıcaklık değerlerine bak aynıysa devam.

USB bağlantı yerine su kaçtığı durumda ters çevirip kurumasını beklemek daha faydalı olabilir. Kasa fanlarından içeri su sıçramış olma ihtimali de var. Kasayı açıp kontrol ettiniz mi?

USB bağlantı yerine su kaçtığı durumda ters çevirip kurumasını beklemek daha faydalı olabilir. Kasa fanlarından içeri su sıçramış olma ihtimali de var. Kasayı açıp kontrol ettiniz mi?

Evet baktım kasanın içinde herhangi bir ıslaklık yok sadece ön taraftaki USB 3.0 çalışmıyor o kadar şu an kasa açık bir durumda herhangi bir problem yok gibi sıcaklık değerleri eskisi gibi aynı 34 derece

Evet baktım kasanın içinde herhangi bir ıslaklık yok sadece ön taraftaki USB 3.0 çalışmıyor o kadar şu an kasa açık bir durumda herhangi bir problem yok gibi sıcaklık değerleri eskisi gibi aynı 34 derece.

O zaman sorun yoktur kullanmaya devam.

Kasanın içine herhangi bir su girmediyse problem yoktur yani değil mi?

Yoktur hocam tabii ki girmediyse dikkatlice kasanın için açıp flash ile kontrol etmelisiniz.

Yoktur hocam tabii ki girmediyse dikkatlice kasanın için açıp flash ile kontrol etmelisiniz.

Flash ile kontrolümü dikkatlice yaptım hatta kasanın önündeki fanların içinde bir adet hava filtresi bulunmakta o bile su olmamış genellikle su o tarafa dökülmüştü

Büyük bir ihtimmalle öndeki fanlar dışarı üflediği için içine su girmemiş olabilir kasanın

Kasanın içine herhangi bir su girmediyse problem yoktur yani değil mi?

Flash ile kontrolümü dikkatlice yaptım hatta kasanın önündeki fanların içinde bir adet hava filtresi bulunmakta o bile su olmamış genellikle su o tarafa dökülmüştü.

Kontrolleriniz yapmışsınız sistem de açılıp performans konusunda hata vermediyse problem yok eğer yapabiliyorsanız anakarttan su kaçan USB bağlantısını çıkarın USB yuvasını elinize alıp öyle kurulama yapın daha sağlıklı olur.

Kontrolleriniz yapmışsınız sistem de açılıp performans konusunda hata vermediyse problem yok eğer yapabiliyorsanız anakarttan su kaçan USB bağlantısını çıkarın USB yuvasını elinize alıp öyle kurulama yapın daha sağlıklı olur.

Kablolar benim kasanın içinde saklı durduğu için hangi kablo bilmiyorum o yüzden bende riske atıp sökmek istemedim fakat 2 3 gün içinde düzelir mi düzelmez mi hani böyle bıraksam USB çalışmadıgı halde kasaya herhangi bir zarar verir mi?

Kablolar benim kasanın içinde saklı durduğu için hangi kablo bilmiyorum o yüzden bende riske atıp sökmek istemedim fakat 2 3 gün içinde düzelir mi düzelmez mi hani böyle bıraksam USB çalışmadıgı halde kasaya herhangi bir zarar verir mi?

2 3 gün USB kurumadan kasayı kullansam herhangi bir risk olur mu risk olmasa eğer USB çalışır mı?

2 3 gün USB kurumadan kasayı kullansam herhangi bir risk olur mu risk olmasa eğer USB çalışır mı?

Artı olarak bir de ön tarafta 3 USB var 2'si çalışıyor sadece 3.0 olan çalışmıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı