Kasayı Kapalı Bir Yere Koymak

Mehmet.

Hectopat
Beyler bayanlar öncelikle merhaba. Benim bir sorum olacaktı. Ben kasayı ben altta kullanırdım sonra yeni kasa aldık, yeni PC, sonra kasayı alta almadım kasa bogulur performans etkisi olur diye hemen yanıma aldım 10 santim yanımda 1 haftadır falan öyle kullanıyorum. Benim sorum şu kasayı alta koysam bu arada alt yerin yanları kapalı önü ve arkası acık kasayı alta koydugumda saga doğru cektigimde yanda 8 santım boşluk kalıyor kasayı geri alta koysam kasa bogulur mu ya da performans etkisi olur mu? Oynadıgım oyunlar: PUBG, CSGO, LOL gibi oyunlar.
  • Ekran kartı: MSI GTX 1050
  • işlemci: i5 7400
Beyler cevaplayan herkese şimdiden cok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Günler Çok Bir Sıkıntı Olacağını Sanmıyorum Ancak 6-7 Ayda Bir Kasa İçi Temizliği Ona Çok İyi Gelir Oda Toz Yapmasın Diye Isınırsa 1-Fanları İş Görür 2-) 7-8 CM Boşluk Yeter Ona :D

İçeriye hava girip çıkabiliyosa yani önden alıp arkadan sıcak havayı atabiliyosa sorun olmaz kasanızın önde fanları varmı eski tip bir kasamı ?

İçeriye hava girip çıkabiliyosa yani önden alıp arkadan sıcak havayı atabiliyosa sorun olmaz kasanızın önde fanları varmı eski tip bir kasamı ?
evet kasa eski ama önde delikler var hava alması için
Halının üstüne koymadığınız sürece problem olacağını sanmıyorum. Sonuçta önü ve arkası açık.
Aynen :D teşekkürler
İyi Günler Çok Bir Sıkıntı Olacağını Sanmıyorum Ancak 6-7 Ayda Bir Kasa İçi Temizliği Ona Çok İyi Gelir Oda Toz Yapmasın Diye Isınırsa 1-Fanları İş Görür 2-) 7-8 CM Boşluk Yeter Ona :D
Cevabın icin cok teşekkürler kardeşim bende öyle düşünmüştüm ama genede sorayım dedim <3 sagol

benimde bir sorum olacaktı kasam dark dıamond pro ve altımda tutuyorum kasayı arkası duvar ama onu acık ekran kartım rx 5500 xt gamıng x ben fortnıtede 75 derece goruyorum ınternette benchmarkta 60 derece 65 derece

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı