Böyle şeylere kafanızı takıyorsanız kat edecek daha çok yolunuz var, kolay gelsin. 

Hocam sabah yani bende onla aynı saatte kalkıyorum ne hakkı varda bana öyle tepki veriyor ki?Kadının yaptığı büyük saygısızlık. Günde 12 saat çalıştıkları için çok yoruluyorlar. Mental olarak durumları çok kötü durumda maalesef. Yine de asla böyle yapmaması gerekirdi.
Hocam normalde sizinle dertleşmek için yazdım bunu buraya, moderatörler sağolasun "Kasiyerler neden böyle?" Başlığını buna çevirmişlerBöyle şeylere kafanızı takıyorsanız kat edecek daha çok yolunuz var, kolay gelsin.![]()
Hocam sabah yani bende onunla aynı saatte kalkıyorum ne hakkı varda bana öyle tepki veriyor ki?
Hocam normalde sizinle dertleşmek için yazdım bunu buraya, moderatörler sağ olasun "kasiyerler neden böyle?" başlığını buna çevirmişler.
Haklısınız valla hocam, işinde kolaylıklar dilerim.Kasiyer bağırıyor. Bu arada kasiyer arkadaşım var, ne zaman görsem onu iş yerinde çok güleryüzlü bir insan ayrımcılık yapmış gibi olmayayımda erkekler daha güleryüzlü oluyor.
Hocam sabah sabah ne desem bilemedim o uykulu kafayla, cevabı hazırdı normal bir zamanda.Hakkınızı savunmasını bilmiyor musunuz? Birisi size bağırdığında bunu nasıl kabullenebildiğinizi anlayabilmiş değilim. Ha, bu durumda olsaydım ne yapardım? Maddeler hâlinde sıralayayım:
- Bana bağırmasına karşılık verir, tepkimi gösterirdim.
- İlgili marketi şikayetvar sitesine şikayet ederdim, ilgilenmek zorunda kalırlardı.
- Son olarak da o markete bir daha adım atmazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.