Kasiyerle nasıl tanışılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Risk almadan olmaz ki :D

Az çok alımlı, ortalama bir kadın zaten 100 erkekten Instagram istese 90'u verir, 9'u tereddüt eder, 1'i vermez. :D

Neden?

Hahaha ben pek de güzel değilim.

Neden çünkü beni velet sanıyor belki? Zaten gece olan olay ne bileyim, çok iğneleyiciydi.

Geçen deprem olduğunda kuşumla birlikte markete gittim iki defa adını sordu ve kafese dokundu. Eminim ki benden çok hoşlanıyor.
Evet, kuşundan hoşlanıyor 😂

Bende bu bebeden hoşlanıyorum ama karşılık vermiyor 🙁
IMG_20240528_181950.jpg

Şimdi okudum gelişmeleri, basit bir şeydi ama siz gözünüzde büyüttüğünüz için artık imkansız bir şey geçmiş olsun. Hanımefendi, bir şeyleri gözünüzde büyüttüğünüzde öz güveniniz kalmaz. O yüzden çok umursamamak lazım bu gibi durumlarda verir veya vermez. Vermezse üzülmeyin. Verirse süper. Ama siz büyüttünüz artık geri dönüş yok.
Hocam bırakın rahat rahat gidin eve, ne diyebilir ki çocuk takmayın lütfen.

Ne kaybedebilirsiniz ki? Sizi ret etsene ne kaybedersiniz? Emin olun sizi eğer ret ederse 2 güne unutacak. En azından iyi tarafından bakın eğer hiçbir adım atmazsanız aylarca acaba istesem verir miydi diye düşüneceksiniz. Gidin samimi bir şekilde söyleyin hiçbir şey olmayacak göreceksiniz. Söylemeden önce çok gerilirsiniz bu yüzden düşünmek yerine bir anda yapın ki vazgeçmeyesiniz.

Neden çünkü beni velet sanıyor belki? Zaten gece olan olay ne bileyim, çok iğneleyiciydi.

Yaşınızın büyük olduğunu gösterecek bir şeyi görmesini sağlayın ehliyet varsa kart yerine o yanlışlıkla çıkabilir veya kart adınızıysa onun isim yazan tarafını göreceği şekilde verin veyahut genelde yerel marketlerde indirim için üyelik kartı oluyor ondan varsa çıkartmak için onunla görüşün.

Dünyalar güzeli olmanıza gerek yok. Karşınızdaki Brad Pitt mi?

Neden çünkü beni velet sanıyor belki?
Küçük görünebilirsin. Onu takma. Kendisinden instagran isteyen birinin büyük olduğunu anlayacak yaşta.

Zaten gece olan olay ne bileyim, çok iğneleyiciydi.
Ya klasik erkek geyiği o. Üstüne alınma.

%99 ihtimalle instagramı verir, mutlusun. Kazandığın bir şey var.

%1 ihtimalle vermez, sorun yok, kaybettiğin bir şey yok.

Denklem basit. Kadın olduğun için daha rahatsın bu konuda. Erkek olsan asıl zorluk orada :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı