Aydasas_22314
Yoctopat
Aferin.Reddedildim.
Aferin.Reddedildim.
Ben de beklemiyordum.Gerçekten mi?
Ben de beklemiyordum.
Teselli edin lütfen...
Boş ver be bacım dünyada insanmı yok malum şahıs kendi kaybetti diyelim boykot için anafartalar çarşı şubesine uğramıyoruz artık.
olduğu kadar, olmadığı kader demiştim; üzülme. Sen, elinden gelenin en iyisini ziyadesiyle yaptın. Ayrıca tebrik ederim; yüksek özgüveninden dolayı..Reddedildim.
Ben de beklemiyordum.
Teselli edin lütfen...
Kurguysa komik degilse daha komik. Kasiyer fantezisi mi yoksa sadece uzun sac mi? Sirf saclari uzun diye biriyle evlensen ve saclarini kazitsa bosanacak ya da aldatacak misin? Ne kadar trajikomik arzular ortaya cikmaya basladi insanlarda anlamak mumkun degil. Kendine odaklan kariyer yap kendine deger kat degerli olduktan sonra kendine layik kisiyi bulursun kapinda sira olurlar.Reddedildim.
Saçmaladığının farkındasındır umarım.Kurguysa komik degilse daha komik. Kasiyer fantezisi mi yoksa sadece uzun sac mi? Sirf saclari uzun diye biriyle evlensen ve saclarini kazitsa bosanacak ya da aldatacak misin? Ne kadar trajikomik arzular ortaya cikmaya basladi insanlarda anlamak mumkun degil. Kendine odaklan kariyer yap kendine deger kat degerli olduktan sonra kendine layik kisiyi bulursun kapinda sira olurlar.
Hocam kasiyerler aldatıyor zaten.Ben de beklemiyordum.
Teselli edin lütfen...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.