Kasiyerlik yapmak zor mudur?

eness24

Hectopat
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi. İş arıyorum ve kasiyerlik ilanları da çok fazla var. Genel olarak her şeye basvuru yapıyorum.. Kasiyerlik hayatımda hiç yapmadım, hiç tecrübemde yok. Bazı Çalıştığım X firmalarda kasa da eksik cıkınca vs sanırım kendi maaşından kesiliyormuş korkum pek o değil ama yapabilir miyim diye kafamda cok soru var. Sizce kasiyerlik nasıldır?

Hayatımdaki kurallarımdan birisidir işsiz kalsam bile kasiyer olmam. Vardiyalı sistem açık çıkarsa sana patlarlar sanki kendi evinmiş gibi her yeri temizle bir de salak saçma insanlarla uğraş isterse 50 bin verseler ben yapmam.

Hayatımdaki kurallarımdan birisidir işsiz kalsam bile kasiyer olmam. Vardiyalı sistem açık çıkarsa sana patlarlar sanki kendi evinmiş gibi her yeri temizle bir de salak saçma insanlarla uğraş isterse 50 bin verseler ben yapmam.

Heh işte az cok tecrübe edindim kasiyerlikte çalıştıgım X firmalarda ama bayağıdır iş başvurusu yapıyorum fakat dönen olmuyor tek basvurmadıgım sanırım kasiyerlik kaldı.

Heh işte az cok tecrübe edindim kasiyerlikte çalıştıgım X firmalarda ama bayağıdır iş başvurusu yapıyorum fakat dönen olmuyor tek basvurmadıgım sanırım kasiyerlik kaldı.

Fabrikada hamallık yaparım daha iyi hocam şu şartlarda TR de bence kasiyer olunmaz.

Kasiyer olursanız muhtemelen yapacağınız şey, sadece kasa ile ilgilenmekten çok daha fazlası olacaktır; koca zincir marketlerde 2 - 3 çalışan oluyor ve tüm işi aynı anda yapmak zorunda kalıyorlar. Gerçekten zor.

Başlıkta gördüğünüz gibi. İş arıyorum ve kasiyerlik ilanları da çok fazla var. Genel olarak her şeye basvuru yapıyorum. Kasiyerlik hayatımda hiç yapmadım, hiç tecrübemde yok. Bazı çalıştığım X firmalarda kasa da eksik cıkınca vs sanırım kendi maaşından kesiliyormuş korkum pek o değil ama yapabilir miyim diye kafamda cok soru var. Sizce kasiyerlik nasıldır?

Eğer ki standartları iyi olmayan firmaya girerseniz ve bir mahalle şubesinde işe başlarsanız muhtmelen 2. haftasında işten ayrılırsınız. Göreviniz kasiyerlik olsa bile yeri gelecek reyon düzenleyici yeri gelecek yeni gelen malları depoya taşıyacaksınz yeri gelecek temizlige yardım edeceksiniz bir tık zor ama imkan yoksa çalışılabilir.

her işin zorluğu vardır ama kasiyer olmak için ayrı bir sabır lazım ben dakka başı birisiyle kavga ederdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı