Miike Tyson
Hectopat
Kask olarak Scorpion exo 1400 düşünüyorum havale de 11 bine düşüyor. Farklı önerileriniz varsa buyurun mont içinde 8 bin civarı bütçe ayırdım.
Kask olarak Scorpion exo 1400 düşünüyorum havale de 11 bine düşüyor. Farklı önerileriniz varsa buyurun mont içinde 8 bin civarı bütçe ayırdım.
Foruma bakamıyorum son günlerde. Kusura bakmayın.@Görkem Umut hjc F71 ile Scorpion arasında kaldım. Arada 1K civarı fark var düşüncen nedir?
Foruma bakamıyorum son günlerde. Kusura bakmayın.
İkisi arasındaki farkı da bilmiyorum ama ben satıcısını bildiğmden ötürü Scorpion'u tercih ederdim.
Beden konusunda sorun oluyor mu? Ben de Motomax'tan Scorpion R1 sipariş vermeyi düşünüyorum. Scorpion'un sitesinde helmet size sayfası var orada bedenin nasıl ölçüleceği ve hangi ölçüye hangi bedenin karşılık geldiği yazıyor, ama elime ulaştığında biraz sıkarsa veya geniş olursa diye tereddüte düştüm.Kask olarak Scorpion exo 1400 düşünüyorum havale de 11 bine düşüyor. Farklı önerileriniz varsa buyurun mont içinde 8 bin civarı bütçe ayırdım.
Beden konusunda sorun oluyor mu? Ben de Motomax'tan Scorpion R1 sipariş vermeyi düşünüyorum. Scorpion'un sitesinde helmet size sayfası var orada bedenin nasıl ölçüleceği ve hangi ölçüye hangi bedenin karşılık geldiği yazıyor, ama elime ulaştığında biraz sıkarsa veya geniş olursa diye tereddüte düştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.