Çözüldü Kasko ve trafik sigortası iptali nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Literarycrawl

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Mart ayında bir motor almıştım ve yarın satacağım. Sigortayı Mart ayında yaptırmıştım; acaba yaptırdığım sigortanın bir kısmını geri alabilir miyim? Geri almak için neler gereklidir?

Çözüm
Selamlar, Mart ayında bir motor almıştım ve yarın satacağım. Sigortayı Mart ayında yaptırmıştım; acaba yaptırdığım sigortanın bir kısmını geri alabilir miyim? Geri almak için neler gereklidir?
Alabilirsin ödediğin miktarı 365 e bölüp kullandığın kadarını keserler gerisini iade yaparlar. Ama satmadan önce mi sonra mı iptal edeceksin bilmiyorum. Tahminim, emin değilim, sattıktan sonra satış belgesi ile iptal edip iade alabilrsiniz. Yine de sigorta şirketini arayıp kesin bilgi alabilirsiniz.
Alabilirsin ödediğin miktarı 365 e bölüp kullandığın kadarını keserler gerisini iade yaparlar. Ama satmadan önce mi sonra mı iptal edeceksin bilmiyorum. Tahminim, emin değilim, sattıktan sonra satış belgesi ile iptal edip iade alabilrsiniz. Yine de sigorta şirketini arayıp kesin bilgi alabilirsiniz.

Çözüm
Alabilirsin ödediğin miktarı 365'e bölüp kullandığın kadarını keserler gerisini iade yaparlar. Ama satmadan önce mi sonra mı iptal edeceksin bilmiyorum. Tahminim, emin değilim, sattıktan sonra satış belgesi ile iptal edip iade alabilrsiniz. Yine de sigorta şirketini arayıp kesin bilgi alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam sorunsuz hallettim. Sattıktan sonra satış kağıdını sigorta şirketine gönderince iade alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı