Kaşlarım dökülüyor

1 ay içinde durduk yere kaşlarım dökülmeye başladı. Sol kaşım sağ kaşıma göre uzun duruyor, sol kaşım sağ kaşıma göre daha kalın duruyor. Sağ kaşımın başlangıç yeri bomboş sol kaşımdada aynı yer dökülmeye başladı. Şuan ikiside çok seyrek elimi kaşıma atsam garanti 2 tel gelir. Ne yapabilirim? Psikolojimi bozdu ders çalışamıyorum çok kötü duruyor. Komple kazımak istiyorum ama kursa gidiyorum.

Bu duruma bende rastladım sonra fark ettim ki ne kadar dökülüyor mu diye kontrol edince dökülüyor. Yani ister istemez kendi kendiniz bu duruma sebep oluyor olabilirsiniz ve böyle yapmanızın sebebi de günlük yaşantınızdaki stres olabilir. Bende kontrolü bırakınca çözüldü.

Benim de yakın zamanda ense kısmımdaki saçlarımda yuvarlak şeklinde bi dökülme oldu ve geri çıkmıyor. Araştırınca saçkıran olduğunu fark ettim, kaşlarda ve pek cok bölgede de olabiliyormuş. Öğrendikten sonra fark ettim ki bacağımda da bir kısım kıllar dökülmüş. Sadbe sipariş ettim, deneyeceğim umarım geri çıkarlar. Sebep olarak yoğun stres diyor herkes. Güzel beyinlerimizi fazla yoruyoruz.

Sanırım stres ve kaygıdan dolayı dökülüyor olabilir. Kendimi ne zaman stresli hissettiğimde kaş bölgeme odaklandığımda direk elime geliyor hepsi. Kendimi rahat hissettiğimde sert oluyor ve hiç dökülmüyor. Neyse ki saçım uzun olduğu halde dökülmüyor. Kaşlarım inşallah yaza kadar eski haline gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı