Yazılım Kaspersky %30 indirim kodu

Eklemez.

Bütçeni çok zorluyorsa gerek yok. Malwarebytes Free indirip arada tam tarama yaparsın.

Kod hala geçerli.

Hocam bence benim gibi tehikeli, güvenilir olmayan sitelerden indirme yapmıyorsa, girdiği sitelere dikkat ediyorsa antivirüsler hiç gerek yok. Bir de Kaspersky kullandım, denedim. Gayet güzel çalışıyor, alınır. Arkadaşımda virüs vardı, Kaspersky tarama yaptı, tehlikeleri buldu ve karantinaya aldı. Fiyatına göre de çok iyi çalışıyor. Almanızı tavsiye ederim. Eğer paranız varsa BitDefender'de kullanabilirsiniz, ben BitDefender geçtim, onu da tavsiye ederim.

Uzun zamandır virüs programı kullanmıyorum. Açıkçası gerek de duymuyorum. Windows'un kendi güvenlik sistemi NORMAL kullanım için gayet yeterli.

Plus olanı tavsiye ederim. Sınırsız VPN var. Kullanmam derseniz standart olanı alabilirsiniz.
program kullanmayı sevmem bu zamana kadar hiç virüs dahi bulaştırmadım sistemime ama tek bir uygulama üzerinde performans ayarları yapabilmek çok cazip geldi ve KVRT programını ara sıra kullanıyorum o bile çok kaliteli o yüzden almayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı