Yazılım Kaspersky %30 indirim kodu

Teşekkürler. Kod hala işe yaramakta. 2 yıllık 3 aygıt için plus paketi 391 ₺ fiyata aldım. Önce otomatik abonelik yenileme seçeneğini seçmiştim. Daha sonra vazgeçtim. Bu kez de bir sonraki yenileme (2026 yılında) için 200 küsur yıllık fiyat teklif ettiler. Ben de otomatik yenileme iptalinden vazgeçtim. İki yıl sonra 200 ₺ paraya muhtemelen bir ekmek alırız.

ABD yasakladıysa bir bildiği vardır.
ABD'ye bu güven nereden geliyor üstat? Google da şüpheli hamleler yapıyor son zamanlarda. Bir firmaya güvenmek istiyorsanız geçmişine bakın, daha önce resmi olarak veri istendiği zaman nasıl tepki vermiş, bilgiler uçtan uça şifreleniyor mu vs. bunlar önemli. Ha Rusya da pirupak değil, onu demiyorum.

Konuyu hortlattım kusuruma bakmayın, yukarıdaki arkadaşa teşekkür ediyorum tekrar haber verdiği için. Aldım sağ olun.

Düşünen arkadaşlar için bu fiyatlar bu antivirüs için bedava gibi bir şey kesinlikle tavsiye ediyorum. Fakat VPN çok avantajlı gibi görünse de aslında kullanmanızı önermiyorum. Çünkü open VPN protokolünü kullanıyor ve bu eski ve kötü bir protokol. Güvenen varsa işimi görsün diyorsa kullanabilir bir şey diyemem. Onun dışında antivirüs gayet güzel ben 2020'den beri aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum, 1 ay sonra lisans yenilemem geliyor Kaspersky Premium ile Bitdefender arasında kaldım muhtemelen Bitdefender tercih edeceğim o da maksat değişiklik olsun diye.

2 yıllık mesut30 koduyla 260TL geliyor tavsiye eder misiniz?

Antivirüs olarak tavsiye ederim. Bu fiyatta doğru düzgün antivirüs yok zaten. Üyelik yenilenmesi iptali bayağı uğraştırıyor ama bilginiz olsun. Saatlerce uğraşıp yapamadım hata falan verdi. En son müşteri hizmetlerini aradım o şekilde çözdüm. Bu durumu yaşayan çok fazla insan var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı