Kaspersky alınır mı?

@cumali_032 @kenanbirkan @notnow @kerem325 @selef @283764 @Hyoudou İssei Kun @300319 hocalar hepinize görüşlerinizden dolayı teşekkür ederim, büyük ihtimalle alacağım ama aklımda son soru kaldı, ben X ay sonra format attım diyelim, nasıl bir daha kullanacağım. Aldıktan sonra tam olarak ne oluyor, bir koda falan mı sahip oluyorum?

Ya kod verilir ya da hesabınıza tanımlanır hocam. Kod verilirse format sonrası aynı etkinleştirme kodunu girerek kullanmaya devam edersiniz. Hesabınıza tanımlanırsa da o hesabı girerek kullanırsınız.

Alınır. Norton morton, avast felan filan. Hepsini es geç, veritabanı olarak en iyi Kaspersky fiyatı da bedava.
Bu arada Norton Kaspersky için en iyi alternatiflerden birisidir. Avast kötü ama Norton kaliteli bir av. Av-Test'in yaptığı testlerde ikisi de 100 puan alarak birinciliği paylaştılar.
Hatta Av-Comparatives testlerine göre Norton 100 puan alırken Kaspersky 99,9 puan almıştır.
Arkadaşlar merhaba. Normalde hiç indirmemişimdir ekstra bir antivirüs. Defender'la 2 3 günde bir hızlı, ayda bir de tam tarama yapıyorum ve Allah'a şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Ama gerek bazı forumlarda insanların defendera "yetersiz" demesi, gerek bazı arkadaşlarımın başka av kullanması beni sürüklemiyor değil. Bir de bunların dışında ben takıntılı birisiyim maalesef. Fiyatına baktım ve 75 TL diyor yıllık olarak. Sizce alınır mı? Ve hangi paket uygundur benim için. VPN falan istemıyorum, beni ınternetten bulaşcak virüslerden korusun yeter. Teşekkürler.
Ve evet bence alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı