Kaspersky antivirus alınır mı?

Manco

Hectopat
Düzenli virüs taramasi yapmak için antivirus ariyorum. Kaspersky fiyati vs uygun geldi. İşimi görür mü? Tavsiyelere açığım.

Düzenli virüs taramasi yapmak için antivirus ariyorum. Kaspersky fiyati vs uygun geldi. İşimi görür mü? Tavsiyelere açığım.

Antivirüs istiyorsan ülkemize özel fiyatlandırmadan dolayı tercih edilebilir standart bilinçli bir ev kullaniciysan bilgisayarı senden başka kullanan yoksa güncellemeleri yapılan bir Windows'ta Windows Defender gayet yeterli.

En iyi antivirüs programıdır, kesinlikle alınır.

Rus hükümetine yakın firma. Ancak fiyatına göre kullanılabilir. Bir de @HakanXD hocamın dediği gibi bilinçli bir kullanıcı iseniz ücretsiz versiyonu veya Defender yeterli olacaktır. İllaki para verip alacağım derseniz Norton daha iyi olacaktır.

Kesinlikle alınır ben 2 yıldır kullanıyorum öneririm. Kaspersky premium al istersen hatta. Ben 5 cihaz 2 yıllık paketini almıştım gayet güzel program.

Kaliteli AV programlarından biri, elbette sizi virüslere karşı %100 koruyamaz fakat güzel bir program, yakalama ve durdurma konusunda çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bence öncelikle bir deneme sürümü ile deneyin sonrasında memnun kalırsanız alırsınız.

Çok kalitelidir. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum. 8 yıla aşkın kullanmaktayım ve hiç sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı