Kaspersky bazı virüsleri algılamıyor

Rainer of Ayzier

Femtopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kaspersky sözde en iyi anti virüslerden biri ancak kullandığımda anladım, gayet açık olan virüsleri algılamakta zorluk çekiyor, bu yüzden Bitdefender Free'ye geçtim ama Bitdefender'da hiç ilgi göstermemiş Free'ye istisna bile ekleyemiyorum, sizce Kaspersky'a geri dönmeli miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky'i yıllardır kullanıyorum. Gerek Free'si gerek Internet Security'si gerekse de Total Security'si oldukça memnun etti. Virüsten kasıt nasıl bir virüs? Fidye virüsü mü? Programın içine mi yerleştirilmiş?

Eğer ki Kaspersky'inin virüsü algılamadığından eminseniz, bunu onlara iletebilirsiniz. 1 hafta içinde geri bildirimlere geri dönüş yapılıyor.

Şu anda da param olmadığı için Free versiyonunu kullanıyorum. Oldukça memnunum. Sistemi yormuyor, oyun modu var. Herhangi bir performans kaybına uğramadım. İstisna gibi özellikler içerisinde yer alıyor.

Tavsiye ederim. Çok memnun olmasanız dahi, sizi yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum.
 
Kaspersky virüs değil diyorsa değildir. Gayet açık olan dosyalardan kastınız ne?

Ben de bu sorunun cevabını merak ettim açıkçası.

Anladığım kadarıyla içinde bitcoinminer ve trojan vardı virüstotalede attım birçok av algılıyor ama bir Kaspersky algılamıyor çalıştırmaya da korktum Bitcoin olduğu için bu arada hiçbir av %100 değildir.
 

Geri
Yukarı