Kaspersky bilgisayardan silme

Yeni kullanıcı hesabı oluşturun. O hesaba yönetici yetkisi verin. Söylediğim yazılımı oradan yüklemeyi deneyin. Ama dediğim gibi kayıt girdilerinde büyük bir bozulma varsa, Windows'un onarma araçları bunu çözemiyor.
Güvenli moddan 3 programı da kaldırdım hocam. Sorun hala gitmiş değil. Dediğiniz şeyi yapayım mı?
 
Güvenli modda bu sorun devam ediyor mu?
Güvenli modda programları sildim fakat onlarla alakalı değilmiş :(. çalıştır da temp dosyasını falan silemiyorum. İznim yok diyor. Bazı işlemleri yapamıyorum fakat günlük hayatta yaptığım şeyleri yapabiliyorum şuanlık bakalım.
 
Onu sormuyorum, normalde açılmayan programlar güvenli modda açılabiliyor mu?


Güvenli modda mı denedin?
Hocam demek istediğinizi anlamadım fakat şöyle yaptım. Benim gördüğüm kadarıyla Spotify açılmıyordu, diğer oyunlarım falan açılıyordu. Komut işlemleri falan yapamıyordum. İşte çalıştır da regedite giremiyordum. Program kaldırma uygulamarına giremiyordum. Güvenli modda program ekle/kaldır'dan belirttiğim 3 uygulamayı sildim. Sorun hala mevcut. Spotify silip yükleyince düzeldi. Günlük işlerimde şuanlık sıkıntı yok bakalım. Sadece az önce bilgisayarı açtığımda 20 saniyede açılıyordu işte normalde fakat az önce baya bir siyah ekran izledim. Görev yöneticisi falan açılıyordu. Oturumu kapat dedim sanırsam biraz daha siyah ekran izledikten sonra kendine geldi. Sistemim de yeni napacağımı bilmiyorum. Düzelmezse artık onun için ekstra bir konu açacağım ya da formatlamak zorunda kalacağım. Uzun lafın kısası güvenli modda da açılmadı programlar sadece silebildim.
 
Uzun lafın kısası güvenli modda da açılmadı programlar sadece silebildim.
Anladım, şu verdiğim programı güvenli modda çalıştırıp çalıştıramadığınızı kontrol edin. Dosyayı indirin, arşivden çıkarın, 'autoruns64.exe' adlı programa sağ tık > yönetici olarak çalıştır diyerek açın. Taramayı bitirmesini bekleyin, sol atta ready yazdığı zaman şu şekilde sonuçları bir yere kaydedin.

Untitled.png


Kaydettiğiniz dosyayı Drive'a yükleyip linkini buraya paylaşın.
 
Hocam az önce Windows Update yapayım dedim. Yeniden başlat dedim. Bilgisayar tekrar açıldıktan sonra sürekli kendini kapatıp açmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Format mı atmam lazım? İçindeki bilgileri yedekleyebiliyor muyum? Yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı