Kaspersky Bilgisayarımı Bozuyor

Hocam o silemediğiniz dosyalar için Unlocker'ı deneyin isterseniz zamanında silemediğim tüm her şeyi onla silmiştim.

Hocam o silemediğiniz dosyalar için Unlocker'ı deneyin isterseniz zamanında silemediğim tüm her şeyi onla silmiştim.
Konu açılalı tam 1 seneyi geçmiş. Sorun çoktan hallolmuştur, keşke konunun zamanına baksaydınız hocam.

Ben indirdim evet virüsleri başarılı şekilde buluyor ama bilgisayarım indirdikten sonra çöktü.
(Windows 10 kullanıyorum.)
Mavi ekranda değil açıyorum kilit ekranı orada oluyor ya Windows'tan hata geliyor ya da NVIDIA Web Helper Oturum Aç'a tıklayınca simsiyah ekran geliyor.

Az once programı indirdim kurdum ve tarama yaparken Windows dosyası sildi sanırım ve PC artık formatlik açılmıyor bile bir daha tövbe sorunsuz PC gitti..

Hocam pcnizde sorun var bence Kaspersky utilities yükledim bugün PC zombi mi diye 0 malware çıktı sildim rahatlıkla siz deyince Norton denedim oda rahatlıkla silindi.

Az once programı indirdim kurdum ve tarama yaparken Windows dosyası sildi sanırım ve PC artık formatlik açılmıyor bile bir daha tövbe sorunsuz PC gitti.

Hocam vallahi çok üzüldüm ya kapskery i bende eskiden kullanırdım sakat iş hocam ondan antivirüs kullanmıyorum.

Hocam vallahi çok üzüldüm ya kapskery i bende eskiden kullanırdım sakat iş hocam ondan antivirüs kullanmıyorum.
Çok teşekkür ederim hocam normalde bende kullanmıyorum da bir de Kaspersky ile taratayim dedim demez olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…