Kaspersky Bilgisayarımı Bozuyor

Hocam o silemediğiniz dosyalar için Unlocker'ı deneyin isterseniz zamanında silemediğim tüm her şeyi onla silmiştim.
 
Hocam o silemediğiniz dosyalar için Unlocker'ı deneyin isterseniz zamanında silemediğim tüm her şeyi onla silmiştim.
Konu açılalı tam 1 seneyi geçmiş. Sorun çoktan hallolmuştur, keşke konunun zamanına baksaydınız hocam.
 
Ben indirdim evet virüsleri başarılı şekilde buluyor ama bilgisayarım indirdikten sonra çöktü.
(Windows 10 kullanıyorum.)
Mavi ekranda değil açıyorum kilit ekranı orada oluyor ya Windows'tan hata geliyor ya da NVIDIA Web Helper Oturum Aç'a tıklayınca simsiyah ekran geliyor.
 
Az once programı indirdim kurdum ve tarama yaparken Windows dosyası sildi sanırım ve PC artık formatlik açılmıyor bile bir daha tövbe sorunsuz PC gitti..
 
Arkadaşlar ezelden beri Kaspersky kullanıcısıyım, beğenerek destekleyerek kullanırdım. Bundan 2 ay önce hiçbir sorun yokken bilgisayarım feci şekilde donmaya, programlar açılmamaya, silinmemeye ve yüklenmemeye başladı. Reset üstüne reset atmaktan gına gelmişti ki henüz 6 aylık sistemime temiz bir formatın vakti geldi diye düşünmüştüm ve temiz kurulumu yaptım. Sürücüler yüklendi programlar vs. yüklendi en her şey çok güzel son olarak halihazırda lisansım olan Kaspersky 'ıda yükledim ve ana ne göreyim bilgisayar aynı kasılmalar uygulama yükleme silme hataları devam ediyor. Bu sefer aklıma dank etti ve antivirüsün tüm ayarlarını minimuma getirdim. Önce bir düzelir gibi oldu ama uzun vadede tekrar sorun çıkarınca artık canıma tak etti ve Kaspersky'ı sildim. Yerine Norton delux sürümünü kurdum satın alarak. 2 aydır çok memnunum. Hem web antivirüs desteğinden hem yerel dosya korumasından bana soracak olursanız yıllarca ( bilgisayar ile tanıştım tanışalı ) Kaspersky kullanan birisi olarak aralarında koruma olarak fark göremedim. Sadece Kaspersky Total Security kullandığım için onda tüm uygulamalar bir çatı altındaydı Norton'da ise antivirüsün yanı sıra bir de CCleaner tarzı Norton utilites adlı yan programı var, 12 TL'ye ömürlük satın alınıyor ve bilgisayar temizliği, hızlandırması için kullanılıyor. Velhasıl bana bu akşam biraz rahat battı canım sıkıldı ve Norton'u silip tekrar Kaspersky'ı yükledim ve halihazırda bulunan lisansım ile aktifleştirdim. Yapmaz olaydım. 2 ay önceki o bahsettiğim sorunlar anında baş gösterdi, ve bu sefer antivirüsü silebilmek için 2 saatimi harcadım. Önce Denetim Masası'ndan silme işlemi yaptım, silme işleminin sonuna gelince takıldı kaldı ve kapatamadım mecbur reset attım. Reset atınca tekrar silmek için Denetim Masası'na girdim sile bastım program kaldırılmıştır diyor ama maalesef kaldırılmamış sağ altta çalışıyor hatta tıkladığımda arayüz marayüz bildiğin açılıyor tarama bile yapıyor. Neyse bu sefer CCleaner'ı devreye soktum oradan silme işlemi yaptım o da kaldıramadı ( bu arada kendini koruma seçeneğinin tikini kaldırdım çoktan). En son yapacak bir şey yok dedim klasörü direk sildim bu sefer malware_provider.dll adlı 2 dosya silinmiyor. Ve hala bu ikisinin kalmasına rağmen sağ altta program çalışıyor olarak görülüyor. Bu DLL dosyalarını silmek istediğimde bu program şunun bununla birlikte çalıştığı için kaldırılamıyor diyor. Neyse en son Görev Yöneticisi'nden tek tek 15-20 programı el ile kapatıp ( sistem programları dahil ) bunları da silmeyi başardım. Ve bir daha Kaspersky yüklememek adına klasörü komple sildim, ardından CCleaner ile bir güzel kayıt defteri düzenlemesi yaptım. Bir dünya Kaspersky adlı dosya buldu düzeltti. Şimdi Norton'u tekrar yükledim. Sağ olsun beni üzmüyor. Az daha tertemiz sisteme tekrar format atacaktım. Bu da Kaspersky ile kötü bir anı olarak aklıma kazındı. Bir daha asla bulaşmam.

Hocam pcnizde sorun var bence Kaspersky utilities yükledim bugün PC zombi mi diye 0 malware çıktı sildim rahatlıkla siz deyince Norton denedim oda rahatlıkla silindi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı