Çözüldü Kaspersky "donanım sanallaştırma kullanılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KroX

Hectopat
Merhaba Kaspersky antivirüs kullanıyorum bugün bilgisayarı açtığımda böyle bir hatayla karşılaştırdım.

Ekran görüntüsü 2022-08-31 133206.png

Bunu nasıl çözebilirim donanım sanallaştırma aktif gözüküyor.

3123rsadfas.png

Çözüm
Çekirdek yalıtımı özelliğini kapatmanız lazım.
Defender>Cihaz Güvenliği>Çekirdek yalıtım ayarları>Bellek bütünlüğü>Kapalı

Ardından sistemi yeniden başlatın ve Kaspersky'dan tekrar kontrol edin.
Defender>Cihaz Güvenliği>Çekirdek yalıtım ayarları>Bellek bütünlüğü>Kapalı

Çözüm
Teşekkürler sorunum çözüldü 🙂

Merhaba konuyu tekrar acıyorum ama wındowssdan kapatınca evet Kaspersky'daki uyarı gıdıyor ama bu sefer de Windows uyarı verıyor? AC diye.

Defender>cihaz güvenliği>çekirdek yalıtım ayarları>bellek bütünlüğü>kapalı

Hocam dedıgınız gıbı yapınca Kaspersky'dakı uyarı gıdıyor evet sorun yokmuss gıbı ama bu sefer de tam tersi Windows acmamızı soyluyor? Hangısı açacağız kı.

Merhaba konuyu tekrar acıyorum ama wındowssdan kapatınca evet Kaspersky'daki uyarı gıdıyor ama bu sefer de Windows uyarı verıyor? AC diye.

Hocam dedıgınız gıbı yapınca Kaspersky'dakı uyarı gıdıyor evet sorun yokmuss gıbı ama bu sefer de tam tersi Windows acmamızı soyluyor? Hangısı açacağız kı.

Anladığım kadarıyla Windows Defender kendisi için kullanmak istiyor. Kaspersky'ın kullanması bence daha iyi ben halen Windows'taki bellek bütünlüğünü kapalı kullanıyorum.

Anladığım kadarıyla Windows Defender kendisi için kullanmak istiyor. Kaspersky'ın kullanması bence daha iyi ben halen Windows'taki bellek bütünlüğünü kapalı kullanıyorum.

Bılmıyorum Windows'un kullanması daha ıyı olmaz mı sıstem donanımlarının korunmması ıcın ssonucta bu sanallastırma e sıstem dosyaları da Windows'un olunca bana Windows kullanması daha mantıklı gıbı geldı bılemedım.

Kaspersky açık kalsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı