Kaspersky, EA anticheat virüs olarak görüyor

ughilus

Hectopat
Daha fazla  
FC 25 oynamak için oyunu açtığımda Kaspersky'dan böyle bir uyarı geldi, önce bilgisayarı temizle ve yeniden başlat dedim sonra tam tarama yaptım temiz dedi. Oyuna tekrar girmeye çalıştığımda aynı bildirimi yine verdi ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-29 220254.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-29 220254.png
    62,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
FC 25 oynamak için oyunu açtığımda Kaspersky'dan böyle bir uyarı geldi, önce bilgisayarı temizle ve yeniden başlat dedim sonra tam tarama yaptım temiz dedi. Oyuna tekrar girmeye çalıştığımda aynı bildirimi yine verdi ne yapmalıyım?

Kaspersky önüne geleni virüs olarak algılıyor galiba benim de 4 yıl önce falan Craft Rise Java dosyasını PUP olarak algılamıştı o bir şey değil de bu garip. Virüs ve tehdit yerine gelip izin ver seçeneği olması lazım ondan sonra çözülecektir.

Yapmanız gereken çok açık, Kaspersky silmek.

Öyle diyorsunuz da insan birkaç defa virüs yiyince. Paralı uygulamasız içi rahat edemiyor. Benim cahilliğimdir belki ama 1-2 yıl içerisinde 2-3 kere virüsle uğraşınca almaktan başka seçenek gelmedi aklıma. Siz ne önerirsiniz ki kullanmayıp?

Öyle diyorsunuz da insan birkaç defa virüs yiyince. Paralı uygulamasız içi rahat edemiyor. Benim cahilliğimdir belki ama 1-2 yıl içerisinde 2-3 kere virüsle uğraşınca almaktan başka seçenek gelmedi aklıma. Siz ne önerirsiniz ki kullanmayıp?
Hocam 10 yıldır antivirus kullanmıyorum ben. Son 10 senedir yediğim tek virüs reklam virüsüydü. Formatsız hallettim zaten. 🤣
Bilinçli bir kullanıcı olursanız virüs yemeniz çok zor. Bilindik yerden uygulama yükleyin. Kendinize bu konuda güvenemiyorsanız default olarak Microsoft'un antivirüsünü kullanın. Para vermeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı