Kaspersky FPS düşüklüğü yapar mı?

O sistemde zorlayacağını, FPS düşüklüğü yapacağını sanmıyorum. Kullanabilirsiniz.

Kaspersky'in henüz 100 MB'den fazla ram kullandığını görmedim. Şu yorumları görünce kahkaha atasım geldi.

Antivirüs yüklüyken soğutmayı iyi tut çok ısındırıyor ha haberin olsun (!) Patlatır falan.

Kaspersky'in henüz 100 MB'den fazla RAM kullandığını görmedim. Şu yorumları görünce kahkaha atasım geldi.

Antivirüs yüklüyken soğutmayı iyi tut çok ısındırıyor ha haberin olsun (!) patlatır falan.

Bende de ayni

Kaspersky indirirsen bilgisayarin çöker mining bile o kadar yormaz bilgisayarı oweeowoeoowa uga buga (!)

Bilgisizlerin yorumuna kapılıp AV olmadan PC'nin korunduğunu düşünme. Bilgisayarında yaptığınız işlemler ne kadar önemli ise güvenlik önlemi almanız da o kadar önemlidir. Bu güvenliğe önem vermem dosyalarım bilgilerim önemli değil diyen biri tabi AV kullanmasına gerek yok.
Verisi önemli olana AV şart, bu konu tartışmaya kapalı ama hala anlamayanlar kafa bulandırmaya çalışıyor.
Kaspersky için konuşursak oyun modu var silmeye kaldırmaya gerek yok. Silip kaldırmak sistemi dengesizleştirir bunun farkına varmanız gerekir ilk olarak. AV kurup kaldıracağın bir yazılım değildir. Kurmayı planlıyorsanız kurulur aktif şekilde kullanılır artık 2022 uzay çağına geçecez güvenlik önleminden söz ediyoruz hala.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı