Kaspersky Free Trojan vs tespit eder mi?

Ömeraik78

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bazı crack oyunlar indirdim, fakat format atmadım ve şüpheleniyorum. Kaspersky en iyi antivirüs programı diyorlar, fakat paran yetmediği için Kaspersky Free indirmem gerek. Kaspersky Free trojan gibi virüsleri tespit eder mi? Ve nereden indirmem gerek?

Bilgisayarıma bazı crack oyunlar indirdim, fakat format atmadım ve şüpheleniyorum. Kaspersky en iyi antivirüs programı diyorlar, fakat paran yetmediği için Kaspersky Free indirmem gerek. Kaspersky Free trojan gibi virüsleri tespit eder mi? Ve nereden indirmem gerek?

Kaspersky güzel bir antivirus fakat illa bulamadığı virüsler olacaktır. Eğer takıntılı biriyseniz ve içinde önemli bilgileriniz yoksa formatlayın.

Malware Bytes daha iyi bana göre taraması falan da daha kısa sürüyor, ama kasperskyin beleşi de tespit eder merak etmeyin.

Bilgisayarıma bazı crack oyunlar indirdim, fakat format atmadım ve şüpheleniyorum. Kaspersky en iyi antivirüs programı diyorlar, fakat paran yetmediği için Kaspersky free indirmem gerek. Kaspersky free trojan gibi virüsleri tespit eder mi? Ve nereden indirmem gerek?

Kısaca evet, ancak bazı gelişmiş özellikler eksik olabilir. Tam koruma için Kaspersky'nin ücretli sürümleri daha fazla özellik ve güvenlik sunar hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı